Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ISU Sibiu își prelungește programul de lucru cu publicul

ISU Sibiu își prelungește programul de lucru cu publicul

ISU Sibiu vine în sprijinul cetățenilor cu un program de lucru cu publicul în domeniul avizării/autorizării prelungit și după ora 16:00. Schimbarea intră în vigoare de astăzi, 02 mai.

Astfel, personalul specializat din cadrul ISU Sibiu va desfășura program de lucru cu publicul în fiecare zi lucrătoare din săptămână, în două dintre acestea desfășurând activități de depunere și ridicare a documentației specifice și în afara programului normal de lucru (după ora 16.:00). Totodată, ISU Sibiu desfășoară în fiecare zi de miercuri și asistență tehnică de specialitate în mod gratuit, persoanele primind îndrumare asupra aspectelor ce trebuie îndeplinite pentru a intra în legalitate.

De altfel, cei interesați de obținerea avizelor sau autorizațiilor de securitate la incendiu au posibilitatea de a verifica dacă proprietățile se încadrează în categoriile de construcții care se supun acestor procese de avizare – autorizare, accesând paginile web ale IGSU și ISU Sibiu. În acest sens, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a lansat un ghid care vine în ajutorul proprietarilor sau beneficiarilor unor construcții/amenajări, prin care sunt oferite informații legate de documentația ce trebuie depusă în vederea emiterii, de către inspectoratele județene pentru situații de urgență, a acestor acte administrative.

Program cu publicul:

Luni - intervalul orar 09.00-12.00 –depunere documentație Marți - intervalul orar 13.00-16.00- ridicare documentație Miercuri - intervalul orar 12.00-15.00- Asistență tehnică de specialitate -intervalul orar 15.00-17.00- depunere documentație Joi - intervalul orar 14.00-17.00- ridicare documentație Vineri - intervalul orar 09.00-12.00- depunere documentație

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 552

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus