Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Simpozionul „Lumea magică a basmelor”, organizat în Muzeul ASTRA

Simpozionul „Lumea magică a basmelor”, organizat în Muzeul ASTRA

Simpozionul judeţean „Lumea magică a basmelor”, un eveniment care urmărește stimularea interesului pentru lectura individuală şi colectivă în perioada preşcolară şi şcolară mică, în vederea dezvoltării şi activizării vocabularului şi a dobândirii tehnicilor de muncă intelectuală, va avea loc mâine la Sibiu, în Muzeul în Aer Liber.

La Simpozion vor participa reprezentanţi ai Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu, ai Teatrului Gong Sibiu, ai grădiniţelor partenere, ai altor instituţii de învăţământ şi 75 de cadre didactice cu lucrări stiinţifice. Evenimentul se va desfășura în sala de conferinţe a Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, din Sibiu, Strada Pădurea Dumbrava, nr.16-20 (Poarta 1), în intervalul orar 14:00 – 16:30. Deschiderea festivă va avea loc la ora 14:00.

Simpozionul este organizat de Grădinița cu program prelungit nr 19, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu, Casa Corpului Didactic Sibiu, Grădiniţa cu program prelungit nr.15 Sibiu, Grădiniţa cu program prelungit nr.26 Sibiu, Grădiniţa cu program prelungit nr.28 Sibiu, Grădiniţa cu program prelungit nr.29 Sibiu, Grădiniţa cu program prelungit nr.33 Sibiu, Grădiniţa cu program prelungit nr.37 Sibiu, Grădiniţa Learn & Play Sibiu, Şcoala gimnazială nr. 13 Sibiu, Şcoala gimnazială nr. 18 Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus