Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Parcarea din Piața Mică se închide pentru o jumătate de zi

Parcarea din Piața Mică se închide pentru o jumătate de zi

Pentru a permite executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de gaz de pe strada Ocnei (inclusiv din Piața Mică), administrația locală a fost de acord cu închiderea accesului auto în parcarea din centrul istoric al orașului.

Restricționarea accesului auto în parcarea din Piața Mică va fi instituită în cursul zilei de marți, 22 mai, între orele 12:00 – 24:00. ”Măsura este necesară pentru a permite executarea lucrărilor de modernizare a rețelei de gaz de pe strada Ocnei, investiție realizată de societatea de gaz. Șantierul a ajuns în zona barierei de sub Podul Minciunilor unde, dată fiind lățimea mică a carosabilului, nu se mai poate lucra sub trafic. Șoferii sunt rugați să se orienteze spre alte parcări zonale sau spații de parcare din centru”, se arată într-un anunț al Primăriei Sibiu. Lucrările sunt executate de o companie angajată de Delgaz Grid, proprietarul rețelei de distribuție a gazelor naturale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus