Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

PSD Sibiu: ”Decența în politică trebuie să primeze (...) Idila dintre Sică Mandolină și Turcan Raluca continuă”

PSD Sibiu: ”Decența în politică trebuie să primeze (...) Idila dintre Sică Mandolină și Turcan Raluca continuă”

Social-democrații sibieni îi cer deputatei Raluca Turcan demisia din toate funcțiile politice pentru că ”a ieșit la braț cu Orban, cel care a umilit-o public”. Într-un comunicat de presă în care liderul PNL este numit Sică Mandolină, se cere ca ”decența în politică trebuie să primeze”. ”În trecut Ludovic Orban a vorbit în termeni umilitori despre colega sa, Raluca Turcan: „Vă recomand să nu urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan (...). Nu trebuie să treceţi prin patul nici unui şef dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice importante!”, spunea președintele PNL. Cu toate acestea, la sfârșitul săptămânii trecute am văzut-o din nou pe Raluca Turcan la braț cu Ludovic Orban, atât cu ocazia vizitei la Brateiu, cât și la Mediaș. I-am cerut doamnei Turcan să îi solicite lui Orban să-și ceară public scuze pentru modul în care i s-a adresat atât ei, cât și altor femei. Doamna Turcan nu numai că nu a făcut acest lucru, ci s-a complăcut în situație și nu a ezitat să se afișeze la braț cu Orban, cel care a umilit-o public, ori de câte ori a avut ocazia. În această situație sperăm ca doamna Turcan să aibă măcar acum decența să ceară dânsa scuze femeilor jignite de șeful domniei sale, în caz contrar să-și dea demisia din funcțiile politice pe care le deține, pentru că politica românească nu are nevoie de o femeie cu un caracter precum cel descris de Ludovic Orban”, se arată în comunicatul PSD.

Social-democrații îi acuză pe liberali că nu au ajuns la o slujbă decât la pomană și că s-au fotografiat cu enoriașii. ”Și pentru ca nesimțirea actualei conduceri peneliste să fie dusă la extrem, după vizita în județul Sibiu, Ludovic Orban a declarat că a participat la slujba religioasă susținută de Preaînaltul Mitropolit al Ardealului, Laurențiu Streza, pentru sfințirea Bisericii din Brateiu. De fapt, grupul PNL, condus de Ludovic Orban, a ajuns la respectivul eveniment de abia la pomana de la final, suficient cât să facă o poză și să se afișeze pe rețelele de socializare. După acest eveniment, Ludovic Orban, supranumit și Sică Mandolină, s-a deplasat la Mediaș, unde, culmea tupeului, l-a felicitat pe primarul-traseist PNL pentru faptul că a reușit să salveze echipa Gaz Metan Mediaș de la retrogradare. Ceea ce nu știe (sau nu vrea să se știe) Sică Mandolină e faptul că actualul primar al Mediașului nu numai că a refuzat să sprijine financiar de la bugetul local (deși legea permite acest lucru) echipa Gaz Metan Mediaș, dar a și încercat din răsputeri să desființeze această echipă de Liga I. Finanțează în schimb, cu bani grei de la bugetul local, adică din banii medieșenilor, un alt club municipal de fotbal, fără rezultate în Campionatul Național” se mai arată în comunicat.

”Considerăm că ipocrizia PNL-ului trebuie să se oprească aici. Decența în politică trebuie să primeze, iar desele replici scabroase dintre președintele PNL Ludovic Orban și primvicepreședintele Raluca Turcan, urmate de ”siropoase” plimbări braț la braț, trebuie să fie sancționate de către sibieni.

Le reamintim sibienilor că orice vot dat PNL-ului se transformă în funcții publice pentru personaje precum cele enunțate mai sus”, PSD Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ciprian Nutescu

Acum 5 ani

Iar te-ai rosit, teleormanean mic. Ai devenit purtator de cuvant PSD ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

lol

Acum 5 ani

Exprimarea pesedistilor in acest comunicat, duduie de decenta.....
Raspunde

yawn

Acum 5 ani

PSDistii astia mai au putin si vor edita Libertatea de Sibiu. cine cu cine s-a injurat, cine pe cine a scuipat (aici vor avea 5 pagini rezervate doar pt ei) si alte psd-isme. se pare ca dragnea ii lase sa ii linga clanta doar daca publica, lunar,mai mult de 2mp de "comunicate"
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

danny

Acum 5 ani

De s-ar uita mai întâi la „telectualele” de Teleorman...!
Raspunde

cetateanul neturmentat

Acum 5 ani

Poftim! Singuri isi dau cu stangul in dreptul! Dragi pesedisti, ce-i treba magarului de unde beau oile apa? Hop si voi cu comunicatul! De ce nu-i lasati in pace, sa piara pe limba lor?! Dati dovada de mai multa intelepciune, nu va lansati in tot felul de aiureli! Putina decenta nu strica nici la PSD!
Raspunde

Zumz

Acum 5 ani

Comunicat emis la "Editura Scanteia". Nu-i duceti in benzinarii ca bubuie. Nu ca ar fi Turcan vreo sfanta, dar pur si simplu faptul ca PSD face apel la decenta, despre oricine, dar nu despre ei insisi, e o neobrazare fara margini.
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

iar ai TRAS ceva pe nas?in centru
Raspunde

mic

Acum 5 ani

Unde-i decenta in comunicatul vostru?
Raspunde

Mara

Acum 5 ani

Nu inteleg cum pot cei din PSD sa vorbeasca de decenta. Sunteti siguri ca stiti ce inseamna cuvantul? O turma de '' grupe'' imbracati in alb. Sa va fie rusine. O sa va judece istoria. Ce o sa le spuneti copiilor vostri peste ani cand va vor pune intrebari referitoare la atitudinea voastra de acum. Cei care au un pic de creier inteleg. Ceilalti.........oricum actioneaza la comanda!
Raspunde

@mic

Acum 5 ani

Nu despre decenta comunicatului este vorba ! Lucrurile asa s-au intamplat !!!! Mandolina ăsta asa a facut. A defaimat-o pe turcana. De ce e psdul de vina ?????
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Fix despre decenta din comunicat e vorba! Daca cineva vrea sa fie credibil, nu striga mascari in fundul gol fiind.....
Raspunde

yawn

Acum 5 ani

asa, corect...ala a defaimat-o si...dc sa isi dea ea demisia? PSD = decenta si, mai ales, logica!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus