Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
14°C

VIDEO Cum justifică PSD mitingul de sâmbătă

VIDEO Cum justifică PSD mitingul de sâmbătă

”Am tăcut destul. Acum vom vorbi și noi!”. Așa se încheie clipul video care a fost transmis prin mediile de socializare ale PSD, prin care liderii social-democrați cheamă peste 200 de mii de români în Piața Victoriei.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat, luni, după ședința conducerii partidului, că sâmbătă, de la ora 20:00, în Piața Victoriei va avea loc un miting pro-democrație. Nu mai e un miting de susținere a Guvernului sau a premierului Viorica Dăncilă, ci un miting de apărare a justiției, spune Liviu Dragnea, un miting împotriva „terorii” care ar fi instaurate de instituțiile de forță, după cum s-a exprimat liderul PSD. „Este un miting împotriva faptului că democraţia şi statul de drept sunt puse sub semnul întrebării. Vrem să arătăm că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi asteptm pe toti ce care doresc să trăiască într-o ţară liberă, unde instituţiile nu mai sunt sub teroare. O ţară care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structură neligitimă, obscură, subterană să paraziteze instituţiile statului, să influenţeze în mod ocult decizii importante, să permită abuzuri, intruziuni ilegale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti sa fie inchişi, zeci, sute, mii de destine să fie distruse, având în vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior", a declarat Liviu Dragnea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Zumz

Acum 5 ani

Shaorma cu de toate, cum place poporului antenist: DNA, Johannis si Basescu in acelasi clip. Saracii PSD-isti nici macar acum nu s-au prins ca Basescu este in echipa lor, cu Dragnea si cu ceilalti, impotriva Justitiei. Au tacut destul pesedistii. Dar daca vor vorbi precum Dancila, mai bine sa taca, sa nu se faca de rusine. De parca ar sti ei ce-i aia "rusine".
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Am furat destul! In liniste! Acum, o vom face pe fata cu toata dragostea voastra....
Raspunde

kokos

Acum 5 ani

Bai ce penibili !Unde in lumea asta s-a mai pomenit ca cei care au toata puterea in tara asta(guvern,parlament , institutii) si pot sa faca ce vor ei , sa faca miting de protest impotriva unor forte obscure pe care numai ei le vad .Scopul real e simplu pt. cei care vor sa-l vada: sa puna presiune pe judecatorii care vineri trebuie sa dea sentinta in cazul lui pablito.Sunt sigur 100% ca mafiotul va fi achitat.
Raspunde

ion

Acum 5 ani

din ce fonduri platesc autobuzele care transporta populatia din toata tara la Bucuresti.
Raspunde

Stefan

Acum 5 ani

E fantastic ce se petrece sub nasul nostru ,cu tot respectul pentru poporul asta dar suntem și lași și prosti ,oare poporul asta nu vede județele roșii patronate de PSD de atâția ani in ce hal de sărăcie sunt in special Moldova și Oltul ? Sa se uite în vestul țării și să bage la cap ,dar poate ajutorul social le convine și atât .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus