Joi,
04.03.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Șovăială: “PSD produce haos în primăriile din România”

Șovăială: “PSD produce haos în primăriile din România”

Deputat PNL de Sibiu, Constantin Șovăială, a atras de la tribuna Parlamentului atenția cu privire la situația primăriilor din toată țara, ajunse în urma așa-zisei “revoluții fiscale” la mila Guvernului. “Primarii din județul Sibiu mi s-au plâns că au fost nevoiți să renunțe la mai multe proiecte de investiții pentru a se putea descurca. Mi se pare inadmisibil, mai ales că este Anul Centenarului și ar trebui marcat cum se cuvine. Cum să se întâmple acest lucru dacă primăriile nu mai au bani pentru activități culturale? “- a spus dl Constantin Șovăială în declarația politică intitulată “PSD produce haos în primăriile din România”.

Deputatul liberal a solicitat Guvernului să restituie cu ocazia rectificării bugetare banii pe care administrațiile locale și județene i-au pierdut ca urmare a măsurilor luate “pe repede-înainte”. Un exemplu concret - spune deputatul- este Consiliul Județean Sibiu, unde alocările prevăzute în Legea bugetului de stat sunt cu 47 milioane de lei mai mici decât anul trecut.

Declarația “PSD produce haos în primăriile din România” este a patra transmisă în luna mai de Șovăială, celelalte vizând subiecte precum situația Poștei Române, a sistemului informatic din Sănătate și situația  din Educație. Deputatul a adresat, de asemenea, în ultima perioadă întrebări și interpelări către Ministerul Turismului, Ministerul Educației sau Ministerul Transporturilor. În total, de la începutul mandatului deputatul liberal a semnat 126 de întrebări și interpelări.

Parlamentarul de Sibiu a participat la inițierea unor modificări legislative și a susținut toate moțiunile inițiate de PNL.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

eu

Acum 2 ani

trist este ca singura diferenta intre sovaiala si arcas ( de exemplu ) este ca primul este de la pnl. toti au un singur scop : un mandat , doua si o pensie speciala, restul bla, bla, bla......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus