Luni,
21.06.2021
Partial Noros
Acum
26°C

Ce vedem sâmbătă la FITS: Iubire, libertate, sânge, sudoare și furtuni

Ce vedem sâmbătă la FITS: Iubire, libertate, sânge, sudoare și furtuni

Ziua de sâmbătă are rezervate câteva spectacole stradale, marca FITS, care vor capta cu siguranță atenția tuturor tipurilor de public. Printre acestea se numără și un moment de contorsionism, dar și sunete de cimpoaie pe Bălcescu.

De la ora 13:00, dar și seara de la ora 20:00, doi tineri din Marea Britanie aduc pasiunea în nou deschisa Piață Habermann. Spectacolul include acrobații spectaculoase și teatru-dans, coregrafiate în jurul unei scene sub formă de roată, cu un sistem ascuns de apă pentru un final voios, dansat în stropi de ploaie.

cercul-pasiunii-2

India și Scoția se combină într-un spectacol inedit, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Spectacolul se numește „Despre india, cu cimpoaie și tobe scoțiene”, iar trupa „Shree Muktajeevan Swamibapa Pipe Band” promite un moment inedit, care se va fi pus în „scenă” la 13:15 și 20:45. Uniforma formației include căciuli negre cu pană roșie, dublete negre, kilt de tartan roșu, sporran (geantă de piele) și stofă de tartan roșie.

despre-india-cu-cimpoaie-2

O femeie...întortocheată la propriu vine în Piața Habermann sâmbătă, de la ora 19:00. Veți avea ocazia să o urmăriți pe Cronopia stând în mâini, făcând jonglerii cu pălării și alte contorsionări extravagante, fără să mai punem la socoteală acrobația principală care combină contorsionarea cu dislocarea.

o-femeie-intortocheata-1

Întregul program al zilei de 9 iunie a FITS îl puteți consulta și pe sibfest.ro.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus