Vineri,
23.04.2021
Partial Noros
Acum
14°C

Marșul cu miros de mici, abandonat de sibieni. Organizatorul protestelor din Sibiu anunță că ia o pauză

Marșul cu miros de mici, abandonat de sibieni. Organizatorul protestelor din Sibiu anunță că ia o pauză

Organizarea unui protest cu miros de mici în Sibiu a fost salutată de foarte multe persoane... în mediul online. La ora începerii manifestației, în fața magazinului Dumbrava, nu erau însă decât aproximativ 20 de persoane, iar în decurs de 2 ore numărul acestora nu a depășit 50.

protest cu miros de mici

Doru Apostol, sibianul cunoscut pentru faptul că a inițiat toate protestele antiguvernamentale și anti-PSD de la începutul anului trecut, aștepta la manifestația de sâmbătă seara cel puțin 2.600 de persoane. Atâția, potrivit PSD Sibiu, au fost transportați azi la București pentru a participa la mitingul întitulat „în apărarea democrației”. Acesta s-a gândit chiar că dacă protestul va avea miros de mici - o parodie la adresa modului în care fac politică în ultimul timp social-democrații - atunci oamenii vor fi mai receptivi.

În decurs de 2 ore, de la 18:00 la 20:00, în fața magazinului Dumbrava din centrul Sibiului nu s-au adunat mai mult de 50 de persoane. Aceștia au admirat roaba pregătită de Doru Apostol, cu un grătar cu mici, i-au făcut poze, au schimbat câteva vorbe, subliniind ca de fiecare dată nemulțumirea lor față de activitatea guvernării, apoi s-au dispersat, mai ales că norii aduceau ploaia la Sibiu.

protest miros mici

protestatari in sibiu

Astfel, protestul a eșuat. Participanții urmau să se deplaseze în marș pe Calea Dumbrăvii, Bulevardul Mihai Viteazul până la sensul giratoriu aflat la intersecția dintre str. Rahovei și înapoi. Doru Apostol a spus pentru Turnul Sfatului că renunță deocamdată la organizarea protestelor în Sibiu. „Concluzia este Trăiască PSD-ul. Păi, dacă nu a venit lumea. Eu fac pauză. Renunț o vreme . Până nu văd că vrea să vorbească Iohannis, până nu văd că vrea ceva opoziția îmi văd și eu de-ale mele”, a comentat Apostol.

protest cu miros de mici rezist

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

11 comentarii

democratia

Acum 2 ani

Asteptati, dle Apostol, asteptati ca asteptarea aduce trandafri! (Cin aceia olandezi, nu de pe sigla PSD)
Raspunde

irina

Acum 2 ani

Dle Apostol, daddy va ureaza o vacanta frumoasa!
Raspunde

teleormaneanul

Acum 2 ani

Era si cazul! Cred ca sunteti obosit si in pana de idei!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Savotrag

Acum 2 ani

Obosit?,Părerea ta,pana de idei?Au grija iubiții tai conducători Ştirbu si Proasta satului
Raspunde

Hell-Town

Acum 2 ani

Eu cred ca i-au plecat toti oamenii la Bucuresti! :-)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

rahat cu apa rece

Acum 2 ani

Protestul nu e esuat. Tara asta se duce de rapa....mitingul pesedistilor arata ca e bine ca fiecare sa doarma cum isi asterne.
Raspunde

gogu

Acum 2 ani

Tara se duce de rapa pt. ca asa e contextul international! Jocurile se fac la nivel inalt, iar lumea e condusa de cativa baieti destepti. Dl. Apostol cu recuzita dumnealui, gratar, roaba, etc. nu va schimba lumea, chiar daca ar aduna 100 000 de sibieni...
Raspunde

x

Acum 2 ani

Roland Garosul a cam stricat planul!
Raspunde

Zigma

Acum 2 ani

Niste penibili!!
Raspunde

Cititescu

Acum 2 ani

Doua mitinguri esuate. Daca il adaugam si pe cel de la Bucuresti pentru sustinerea familiei, sunt trei. Se pare ca singurul cu succes a fost cel al homosexualilor si lesbienelor sustinut de ambasadorul Marii Britanii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus