Marţi,
07.02.2023
Partial Noros
Acum
-13°C

Marșul cu miros de mici, abandonat de sibieni. Organizatorul protestelor din Sibiu anunță că ia o pauză

Marșul cu miros de mici, abandonat de sibieni. Organizatorul protestelor din Sibiu anunță că ia o pauză

Organizarea unui protest cu miros de mici în Sibiu a fost salutată de foarte multe persoane... în mediul online. La ora începerii manifestației, în fața magazinului Dumbrava, nu erau însă decât aproximativ 20 de persoane, iar în decurs de 2 ore numărul acestora nu a depășit 50.

protest cu miros de mici

Doru Apostol, sibianul cunoscut pentru faptul că a inițiat toate protestele antiguvernamentale și anti-PSD de la începutul anului trecut, aștepta la manifestația de sâmbătă seara cel puțin 2.600 de persoane. Atâția, potrivit PSD Sibiu, au fost transportați azi la București pentru a participa la mitingul întitulat „în apărarea democrației”. Acesta s-a gândit chiar că dacă protestul va avea miros de mici - o parodie la adresa modului în care fac politică în ultimul timp social-democrații - atunci oamenii vor fi mai receptivi.

În decurs de 2 ore, de la 18:00 la 20:00, în fața magazinului Dumbrava din centrul Sibiului nu s-au adunat mai mult de 50 de persoane. Aceștia au admirat roaba pregătită de Doru Apostol, cu un grătar cu mici, i-au făcut poze, au schimbat câteva vorbe, subliniind ca de fiecare dată nemulțumirea lor față de activitatea guvernării, apoi s-au dispersat, mai ales că norii aduceau ploaia la Sibiu.

protest miros mici

protestatari in sibiu

Astfel, protestul a eșuat. Participanții urmau să se deplaseze în marș pe Calea Dumbrăvii, Bulevardul Mihai Viteazul până la sensul giratoriu aflat la intersecția dintre str. Rahovei și înapoi. Doru Apostol a spus pentru Turnul Sfatului că renunță deocamdată la organizarea protestelor în Sibiu. „Concluzia este Trăiască PSD-ul. Păi, dacă nu a venit lumea. Eu fac pauză. Renunț o vreme . Până nu văd că vrea să vorbească Iohannis, până nu văd că vrea ceva opoziția îmi văd și eu de-ale mele”, a comentat Apostol.

protest cu miros de mici rezist

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

11 comentarii

democratia

Acum 4 ani

Asteptati, dle Apostol, asteptati ca asteptarea aduce trandafri! (Cin aceia olandezi, nu de pe sigla PSD)
Raspunde

irina

Acum 4 ani

Dle Apostol, daddy va ureaza o vacanta frumoasa!
Raspunde

teleormaneanul

Acum 4 ani

Era si cazul! Cred ca sunteti obosit si in pana de idei!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Savotrag

Acum 4 ani

Obosit?,Părerea ta,pana de idei?Au grija iubiții tai conducători Ştirbu si Proasta satului
Raspunde

Hell-Town

Acum 4 ani

Eu cred ca i-au plecat toti oamenii la Bucuresti! :-)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

rahat cu apa rece

Acum 4 ani

Protestul nu e esuat. Tara asta se duce de rapa....mitingul pesedistilor arata ca e bine ca fiecare sa doarma cum isi asterne.
Raspunde

gogu

Acum 4 ani

Tara se duce de rapa pt. ca asa e contextul international! Jocurile se fac la nivel inalt, iar lumea e condusa de cativa baieti destepti. Dl. Apostol cu recuzita dumnealui, gratar, roaba, etc. nu va schimba lumea, chiar daca ar aduna 100 000 de sibieni...
Raspunde

x

Acum 4 ani

Roland Garosul a cam stricat planul!
Raspunde

Zigma

Acum 4 ani

Niste penibili!!
Raspunde

Cititescu

Acum 4 ani

Doua mitinguri esuate. Daca il adaugam si pe cel de la Bucuresti pentru sustinerea familiei, sunt trei. Se pare ca singurul cu succes a fost cel al homosexualilor si lesbienelor sustinut de ambasadorul Marii Britanii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus