Duminică,
24.10.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Barna despre PSD: Să folosești imaginea Simonei Halep în propaganda mizerabilă a partidului...

Barna despre PSD: Să folosești imaginea Simonei Halep în propaganda mizerabilă a partidului...

Deputatul de Sibiu, Dan Barna, a criticat postările de pe paginile de Facebook ale filialelor PSD prin care se lansa în mod fals că Simona Halep a fost huiduită pe stadion, la prezentarea trofeului Roland Garros, și nu Gabriela Firea. El le-a cerut lui Liviu Dragnea și Gabrielei Firea să-i ceară iertare sportivei, dar și românilor.

„Le solicit lui Liviu Dragnea și Gabrielei Firea să-și ceară iertare pentru minciuna odiosă propagată aseară pe conturile PSD de Facebook. Nu scuze, iertare în fața Simonei Halep și a noastră, a românilor. Să folosești imaginea Simonei Halep în propaganda neagră, mincinoasă și mizerabilă a partidului și să-i crezi pe români atât de naivi încât să creadă o asemenea dezinformare este nu doar insultător, ci un semn că ne îndreptăm spre un regim autoritarist”, afirmă liderul USR.

Barna mai spune că „minciuna aceasta este mai mult decât o simplă minciună pentru a demoniza dizidența la puterea nemăsurată a lui Liviu Dragnea, face parte din arsenalul negru al propagandei naziste”.

„La fel și dezumanizarea adversarului prin apelativul șobolan. Dezbrăcat de atributele umanului, adversarul este transformat, de această propagandă neagră, în dușman, într-o țintă nu doar ușoară, ci și legitimă. "Dacă spui o minciună destul de mare și o repeți, oamenii vor ajunge, în cele din urmă, să o creadă. Devine vital pentru stat să folosească toate puterile sale pentru a reprima disidența, căci adevărul este dușmanul mortal al minciunii și, prin extensie, adevărul este cel mai mare dușman al statului". Acesta este fundamentul propagandei naziste”, adaugă el.

„Liviu Dragnea ne spune că statul este el, că el decide cine este prieten și cine este dușman. Noi îi răspundem NU, să înceteze dezbinarea românilor. Nu există două Românii, există una singură care vrea să trăiască în prosperitate și în modernitate, nu pe un tărâm populat de fantome”, completează Dan Barna.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

trist dar adevarat

Acum 3 ani

In buna traditie sovietica, aldepesede nu are nimic sfant!
Raspunde

Zori

Acum 3 ani

Si campania plina de fake news, dusa de voi astia ce va credeti “geniile” acestei tari, cum este? Iti spun eu: infecta si mizerabila. In infatuarea voastra abjecta, considerati ca doar voi aveti dreptate si majoritatea fie merge pe mans voastra fie sunt eradicati. Asta faceti voi, mizerabilii cu #rezist, USR etc, grupuri anarhiste, antisociale si antinationale. Intr-o tara normala la cap voi a-ti fi platit pentru mizeriile facute, toata viata! Si acum hai, TFL-isti “geniali”, liber la vomat injuraturi si amenintari. PS. La o eventuala intalnire fata in fata, probabil curajul vostru online, s-ar topi ca zapada la soare. Lasilor....
Raspunde

Voltaire

Acum 3 ani

Ascultati-l pe domnul Barna ca stie ce zice. Si ei l-au trolat pe Fuego in campania electorala deci cunoaste apele internetului. Sigur ca pe urma i-au cerut iertare, sau, nu-mi mai amintesc prea bine. Sa povestim si despre fostul vicepresedintele USR Cluj, Bogdan Radulescu? N-are rost.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus