Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
7°C

800 de medieșeni au semnat într-o singură zi pentru ”Fără penali în funcții publice”

800 de medieșeni au semnat într-o singură zi pentru ”Fără penali în funcții publice”

Sâmbătă la Mediaș, în doar câteva ore, au semnat peste 800 de cetățeni pentru inițiativa Fără Penali în Funcții Publice, anunță USR Sibiu printr-un comunica de presă. Oamenii au semnat pentru că își doresc corectitudine din partea tuturor persoanelor aflate în funcții de conducere, vor ca situația actuală din România să ia alt curs, spre bine și spre dezvoltare, se arată în comunicat. „Nu mai vrem persoane cu probleme penale în funcții de conducere’ este mesajul pe care l-au transmis majoritatea medieșenilor care au semnat inițiativa cetățenească. Mesajele celor care semnează sunt spuse cu tot mai multă frustrare față de acțiunile pe care le face coaliția de guvernare PSD-ALDE. Sunt oameni care ne transmit zilnic mesaje că trebuie să ne implicăm noi, cei tineri, pentru ca România să se dezvolte, iar noi și copiii noștri să avem un viitor aici”, a declarat Ionuț Preda, vicepreședinte USR Mediaș.

USR Mediaș #FărăPenali (2)

La acțiunea de strâns semnături a participat și președintele USR, deputatul de Sibiu Dan Barna, alături de voluntari, echipele USR Mediaș și USR Sibiu. Acțiunea a fost organizată datorită numeroaselor solicitări primite de la medieșeni, pentru că oamenii își doresc să contribuie la schimbarea clasei politice din România. „Nivelul de tensiune și revoltă din comunitatea din Mediaș este atât de ridicat încât șapte sau opt oameni din 10 au semnat inițiativa, mulți dintre ei venind direct spre noi cu buletinele în mână. Unii spuneau că sunt sătui de hoție, alții că sunt sătui de minciuni sau de Dragnea. Și nu erau doar tineri cei care spuneau asta, ci cetățeni de 50, 60 sau 70 de ani. Îi încurajez pe toți să strângă semnături. Este o miză importantă pentru noi, ca cetățeni onești, să punem pe masa Parlamentului această inițiativă”, a precizat președintele USR și deputatul de Sibiu Dan Barna.

USR Mediaș echipa #FărăPenali

Toți cei care vor să contribuie la strângerea celor 500 000 de semnături la nivel național pot descărca listele corespunzătoare localității lor de pe  www.farapenali.ro și pot semna împreună cu  familia, prietenii și vecinii. În Mediaș, listele pot fi predate la agenția de turism „Călătorește cu Radu”, de luni până vineri, între orele 10 - 12 și 14:30 - 16, sau puteți lăsa un mesaj pe pagina de facebook USR Mediaș pentru a fi contactat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

interlopul

Acum 4 ani

Hop si ei! De parca n-ar avea si ei penalii lor!!!
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

Pseudonimul tau reflecta un iq subunitar. Comentariul tau il confirma.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus