Duminică,
09.05.2021
Partial Noros
Acum
4°C

Obor Fest 2018 – 4 zile, 10 artiști, 25 de „tiribombe”, la marginea Sibiului

Obor Fest 2018 – 4 zile, 10 artiști, 25 de „tiribombe”, la marginea Sibiului

Cel mai mare parc de distracții din Transilvania aduce anul acesta, în același loc, aproximativ 25 de utilaje destinate agrementului pentru toate vârstele pentru 4 zile de eveniment. Editia din 2018 a OBOR FEST va avea loc in perioada 05-08 iulie.

Organizatorii se așteaptă la un numar de 50.000 de vizitatori în cele patru zile de eveniment. Pe scena de la Obor Fest vor urca, la fel ca în fiecare an, atât artiști de muzică ușoară cât și artiști de muzică popular. Vineri sunt așteptați Liviu Teodorescu și Andra Gogan, sâmbătă va urca pe scenă Andreea Bălan iar duminica le va fi dedicată Cameliei și lui Traian Stoiță, Alinei Bica, lui Ovidiu Homodorean, Robert Târnăveanu, Stana Stepănescu și Royal Band precum, precum și Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul” Junii Sibiului.

Distracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe copii îi așteaptă pe întreaga perioadă diferite jocuri, ateliere de pictură și creație, dulciuri, concursuri și locuri de joacă pentru copii iar pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu mici și diverse mâncăruri aromate.

Festivalul distracției va începe oficial joi, 5 iulie.

 

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Pepe

Acum 2 ani

Poate se urca si tanti ritza in tiribomba si isi a zborul.
Raspunde

Anicuta Ocneriu

Acum 2 ani

Acesta este genul de festival de suflet al sibienilor, bucuria familiilor noastre! Tiribombe, porumb fiert, mititei, bere la pahar, mainele si multa voie buna! Teatrul, scalambaieli sunt pentru hipsterii de dreapta neadaptati si vesnic protestatari!
Raspunde

Useristul protestatar de dreapta.

Acum 2 ani

Înțeleg de ce se ține la Obor. Era loc și în Piața Mare .
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Niko Leta

Acum 2 ani

...ca acum 50 de ani - ce bine ca am plecat din Sibiu !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus