Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Spargeri la mai multe cabane de pe Valea Avrigului. Polițiștii au arestat un bărbat din Neamț

Spargeri la mai multe cabane de pe Valea Avrigului. Polițiștii au arestat un bărbat din Neamț

Polițiștii din Avrig au identificat și prins un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Neamț, bănuit de mai multe furturi din cabane situate pe Valea Avrigului.

"În continuarea cercetărilor desfășurate într-un dosar penal privind mai multe furturi din cabane situate pe Valea Avrigului, la data de 7 iulie, polițiștii din Avrig au identificat și prins un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Neamț, bănuit de săvârșirea faptelor. Bărbatul a fost arestat preventiv", se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. În fapt, în perioada 3 – 6 iulie, persoana în cauză ar fi pătruns în trei cabane amplasate pe Valea Avrigului din județul Sibiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri electronice, electrocasnice, alimentare și haine, valoarea totală a prejudiciului fiind de 2.000 de lei. Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, iar instanța a dispus aplicarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

bezna mintii in drum spre nicaieri

Acum 5 ani

De unde scoateti ineptia cum ca politistii au arestat? de cate miliarde si miliarde de ori trebuie sa vi se spuna ca in Romania , politia nu are drept de a aresta ? Si nici macar procurorul nu are acest drept ? De ca va e scarba de cititori si le dati informatii false ? Cat de greata va este sa puneti mana pe o carte numita Codul de procedura penala ca sa aflati marile mistere ale dreptului ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus