Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Siviero Maria - Seară cu gust de gelato și o comedie savuroasă, în centrul Sibiului

Siviero Maria - Seară cu gust de gelato și o comedie savuroasă, în centrul Sibiului

O seară de „Gelato și film” așa cum rar mai întâlnim în zilele noastre, a fost „deliciul” începutului acestei săptămâni. Siviero Maria, un gelato cu numeroase, absolut delicioase arome, și filmul To Rome with Love, o comedie savuroasă, au fost ingredientele pentru una din cele mai interesante seri din ultima perioadă.

Au fost în patru orașe cu „Gelato și film”, iar acum, la final de drum, au ajuns la Sibiu. Cu o rețetă veche de 60 de ani, Siviero Maria este un produs de cea mai înaltă calitate, cremos și cu adevărat gustos.

„Vrem să extindem ideea. Cred că cel mai important lucru este ca oamenii să guste, iar eu nu sunt adepta degustărilor din magazine, prefer o seară relaxantă unde oamenii pot veni liniștiți să guste și să decidă ce le place. O să venim cu mare drag și anul viitor la Sibiu, pentru că sunt convinsă că nu i-am prins pe toți oamenii într-o singură seară”, spune , Liliana Bock, brand manager-ul Siviero Maria în România.
siviero maria gelato (198)

Filmul ales pentru seara de Gelato a fost „To Rome with Love”. Organizatorii au ales această peliculă în primul rând pentru că este o comedie, dar și pentru că totul se întâmplă, așa cum spune și titlul, la Roma, acolo unde întâlnim mereu magie sub diferite forme, fie că e vorba de iubire sau Gelato. Cât despre caserolele din care a fost împărțită magie la cutie în seara de film, trebuie menționat faptul că totul este făcut cu mult respect pentru rețeta originală și cu și mai multă dedicare.

„Noi spunem că respectăm o rețetă tradițională și chiar așa facem. Cei de la G7 își produc la ora actuală sosurile, precum cel de caramel și cel de ciocolată, iar toate ingredientele sunt foarte atent selectate, unele dintre ele având inclusiv origine controlată - adică dacă vorbim de lămâi, vorbim de lămâi din Sicilia, dacă vorbim de alune, vorbim de Piemont, iar dacă vorbim de fistic, ne întoarcem din nou în Sicilia. De asemenea, aceste caserole sunt umplute manual de niște doamne care fac asta în ture de câte 20 de minute și apoi decorează tot manual produsul, tocmai pentru ca acesta să aibă acea alură de înghețată home made”, spune Liliana Bock.
siviero maria gelato (173)

 

Seara de gelato și film a fost organizată la Brașov, Cluj, Timișoara, Oradea și Sibiu.

 

Foto: Arthur Bodnar

siviero maria gelato (155) siviero maria gelato (127) siviero maria gelato (117) siviero maria gelato (116) siviero maria gelato (112) siviero maria gelato (96) siviero maria gelato (260)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus