Miercuri,
20.01.2021
Innorat
Acum
1°C

Încep lucrările de reparații pe strada Gh. Lazăr și modernizarea străzii Aviației. Continuă amenajarea parcărilor din cartiere (CP)

Încep lucrările de reparații pe strada Gh. Lazăr și modernizarea străzii Aviației. Continuă amenajarea parcărilor din cartiere (CP)

Primăria Sibiu va efectua în perioada următoare lucrări de reparații pe strada Gheorghe Lazăr. De luni, 13 august  până în 5 septembrie strada va fi închisă circulației pe tronsonul dintre Piața Mare și strada Cetății. În perioada lucrărilor, va fi permis accesul de pe strada Gh. Lazăr pe strada Tipografilor spre strada Cetății.

În perioada menționată se vor repara trotuarele prin turnarea unui nou strat de asfalt și se vor înlocui bordurile. De asemenea, se va înnoi stratul de asfalt de pe carosabil.

Șoferii sunt rugați să aleagă rute alternative în perioada menționată pentru a evita eventuale blocaje.

Din 13 august încep și lucrările de amenajare a trei parcări în următoarele zone de blocuri: Intrarea Siretului nr. 2, Aleea Streiu nr. 4-6 și pe Aleea Șteaza. Până în data de 3 decembrie constructorul contractat de Primăria Sibiu va amenaja aceste parcări cu asfalt și pavaj cu grile înierbate, un sistem nou de iluminat, va crea zone verzi și va planta arbori.

Din 9 august încep lucrările de modernizare pe strada Aviației, circulația urmând să se închidă din data menționată. În baza contractului încheiat de Primăria Sibiu cu asocierea SC Terra Building/SC Consal SRL, pe această stradă de pământ se va moderniza rețeaua de apă, se va crea canalizația subterană pentru coborârea cablurilor suspendate, corpurile de iluminat  public vor fi înlocuite, se va asfalta carosabilul și se vor amenaja trotuarele. De asemenea se vor crea zone verzi și locuri de parcare acolo unde permite spațiul.

Comentarii

5 comentarii

io de la tara

Acum 2 ani

numai strada Barcelona ramane cu cratere...
Raspunde

sibian

Acum 2 ani

Firea de Sibiu paralela cu nevoile orasului si al sibienilor.Azi maine ne va depasi si Teleorman-ul la toate capitolele.Trist!!!
Raspunde

GEO

Acum 2 ani

Ati distrus DPCul, si in contrapartida ati creiat TERA... Nu credeti ca DNA, ar trebui sa cerceteze in ce conditii aceasta firma a beneficiat de contractul de deszapezire fara licitatie, in ce conditii primeste lucrari in oras pe licitatii cu dedicatie? Cum a ajuns DPCul sa faca lucrari cu TERA...,si nu le.a platit motiv pentru care a intrat in faliment? CUM a fost falimentata energie termica ? Si cum a aparut firmele prospere ale mogulului ilie ? iN CE CONDITII SI CINE SUNT SUBANTREPENORII FIRMEE CARE DERULEAZA INVESTITIILE DIN FONDURI EUROPENE ? ALO DNA.
Raspunde

GEO

Acum 2 ani

LUCRARI DIN FONDURI EUROPENE DE APA SI CANAL, CONSILIUL LOCAL A GIRAT TOATE ACESTE FALIMENTARI. CONSILIUL LOCAL AR TREBUI SA RASPUNDA CA UNIC ACTIONAR AL SOCIETATILOR FALIMENTATE. CONSILIUL LOCAL A APROBAT ATIBUIREA FARA LICITATIE A DESZAPEZIRII UNEI FIRME CARE A CONTRIBUIT LA FALIMENTAREA FIRMEI LA CARE ERA UNIC ACTIONAR.S.A INVOCAT URGENTA SI FORTA MAJORA IN MOD ERONAT ( IARNA VINE IN SIBIU DE MII DE ANI DECI NU ERA UN FENOMEN NEPREVAZUT SI NICI URGENT A NU ERA AVAND UN AN IN FATA CAND SE PUTEA FACE LICITATIE. CRED CA O PLANGERE PENALA IN NUME PRPIU AR FACE LUMINA.
Raspunde

Ricardo Ceptura

Acum 2 ani

Cât noroc poate avea orașul acesta (locuitorii săi) cu summitul de anul viitor... fără un eveniment de asemenea amploare, nu se realizau nici 30% dintre asfaltările pe care le vedem azi. E cumva boală românească să vopsim gardul cât putem de drept în ajun, ca să nu ne dea alți europeni exemplu negativ cu lunile după ce echipele lor de reporteri trec pe aici cu ceva interes. Până la urmă, prima impresie contează mereu la noi. Dă Doamne, să și țină asfaltul acesta turnat acum, măcar vreo 3-4 ani, să ne bucurăm de el căci la modul foarte serios, ne lipsea un asfalt bun prin oraș de prin 2014 de la ultimele turnări mai calitative.... păcat însă de lipsa atenției la detalii precum stâlpii groși de beton de pe anumite străzi, unele chiar centrale, care ar trebui înlocuiți cu unii mai subțiri, ori chiar metalici, precum și la cablurile prost trase la diferite semafoare de pe străzi unde s-a realizat deja cablajul subteran. Nu aș vrea să zic de bordurile roase de vreme și de calitatea proastă, sau prost aliniate de pe străzile principale, că poate intră lumea la bănuieli că am afaceri cu betoane... dar una peste alta, măcar pentru o perioadă, pe mai multe străzi se poate circula fără denivelări, diverse forme de gropi, crăpături în lungime/lățime sau petice exagerat de înalte... ceea ce este foarte bine și așa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus