Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
28°C

Ponta, mulțumit de tronsonul Săliște – Cunța. ”A rămas că a prăbușit-o Puie Monta”

Ponta, mulțumit de tronsonul Săliște – Cunța. ”A rămas că a prăbușit-o Puie Monta”

Fostul premier Victor Ponta critică ultimele trei guverne PSD pentru că nu au mai făcut nici măcar un proiect de autostradă, în plus, față de cele existente înainte de venirea lor la putere.  ”După mandatul lui Dan Șova de Ministru au mai fost semnate câteva proiecte de către Ioan Rus în 2015 și... din 2016 până azi, ZERO! Absolut niciun contract nou de autostrăzi nu a mai ajuns la faza de începere a lucrărilor - acest lucru înseamnă că, după finalizarea acestor proiecte vom avea cel puțin 3-4 ani în care nu va mai fi absolut nimic de finalizat, nicio panglică de tăiat! Mă uit cu amărăciune la minciunile pe care Dragnea și Dăncila le spun la aceeași televiziune cu mii de kilometri - o să vedeti acele autostrăzi doar la acea televiziune, să nu le căutați în realitate, ca sa nu fiți dezamăgiți!”, a scris Ponta în urmă cu câteva zile pe pagina de Facebook.

Nu a uitat nici de ”autostrada prăbușită”, tronsonul Săliște – Cunța, care s-a crăpat la câteva zile de inaugurarea sa, în timpului Guvernului Ponta.  ”Merg des acum dinspre Sibiu pe Autostrada “prăbușită de Ponta”. Mă amuz teribil că acea lucrare a fost negociată și semnată de Guvernul PDL și am inaugurat-o alături de Primarul Sibiului: Dl Klaus Iohannis. Dar a rămas că a prăbușit-o Ponta - Puie Monta

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

McD

Acum 5 ani

...onorabile, te rog implica-te atunci si in cazul tronsonului de autostrada inca neterminat Deva-Faget si iti vom face statui in toate parcarile de pe traseul autostrazii!!!
Raspunde

Popi

Acum 5 ani

Sa cautam si Ploiesti - Brasov ?! Sau sa evitam dezamagirea si sa stam acasa ? Din pacate nu suntem in stare sa facem autostrazi gen Sibiu-Pitesti , metrou Bucuresti - Otopeni sau centura capitalei Romaniei . Bucurestiul fiind singura capitala europeana si printre putinele capitale din lume fara centura !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus