Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

VIDEO. Niculae Bădălău cântă „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”. Reacția PSD-istului

VIDEO. Niculae Bădălău cântă „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”. Reacția PSD-istului

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a publicat un scurt clip video în care senatorul PSD Niculae Bădălău, nașul de cununie al fiului lui Liviu Dragnea, dansează la un eveniment pe o manea în care solistul cântă „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”. Acesta nu precizează când a avut loc întâmplarea. „Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc. Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, a scris Adrian Claudiu Prisnel.

Nicolae Bădălău neagă însă faptul că s-ar fi cântat așa ceva. ”Eu am fost la petrecerea aia, dar nu am dat o astfel de dedicație. Eu nu dau dedicații la lăutari. Dezaprob în totalitate un astfel de limbaj. Vă rog să mă credeți că nici nu știu când s-a cântat prostia aia. Nu-mi aparține și mă distanțez în totalitate de astfel de lucruri. Cum Dumnezeu să fi spus eu așa ceva? Este greu cu lăutarii și cu ce le mai vine lor prin cap. Ei cântă ce vor ei, dar nu de la mine vin astfel de cuvinte, sub nicio formă”, a declarat Niculae Bădălău, citat de stiripesurse.ro.

Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Elena

Acum 5 ani

Ce rusine -oricine ar fi cantat asa ceva arata proasta crestere si lipsa educatiei elementare. Poporul roman needucat e o realitate dureroasa.
Raspunde

K.Samuel

Acum 5 ani

E atat de usor sa iubesti PSD-istii, mai ales cand si-o fac cu mana lor :)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sile

Acum 5 ani

Astia de la diaspora de ce sa mai voteze?Daca au plecat din tara ce drept sa mai aiba sa se implice? Ce in alte tari dezolvate ca Germanai sau Franta se voteaza in strainatate?
Raspunde

Hasibusi

Acum 5 ani

" Ce in alte tari dezolvate ca Germanai sau Franta se voteaza in strainatate? " cu siguranta
Raspunde

sila

Acum 5 ani

In toate tarile dezvoltate nu le este interzis dreptul de vot cetatenilor lor, indiferent unde se afla. In schimb prostia e localizata langa un neuron obosit...
Raspunde

...

Acum 5 ani

atat te duce capul? tocmai asta defineste libertatea de exprimare. te-a indobitocit comunismul ca si pe majoritatea locuitorilor acestei tari bananiere
Raspunde

:)

Acum 5 ani

Foarte corect, sa decida pentru tara in care au ales sa mearga!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sb2

Acum 5 ani

Dar cand diaspora le dadea m__e la PSD era OK ? Sau invers se pate ca vine de la diaspora si eu au dreptul sa faca ce vor cand vin acasa ?
Raspunde

daniela

Acum 5 ani

TOTI oamenii cu altceva in cap decat tarata le da, insa sunt cei ce muncesc , nu niste manelisti ordinari! Ideea e insa alta , au aratat inca o data ca nu au limite , si pentru asta le multumim '' "N-avem frica de orice / La putere-i PSD".
Raspunde

Sasoaica

Acum 5 ani

astia s ciobanii nostri - sa ne traiasca ! mai adu o bere Nicaaaa
Raspunde

Fane

Acum 5 ani

vai de capu vostru.. ;) panselutelor.. ;) in afarra sa va smiorcaiti nimik nu stiti.. ;) bravo lor ca is jmekeri si au relati.. ;) nu e usor sa ai capu lor sa faci combinatile lor.. ;) dar ce sa stie un fraier kre toata viata lui e stresat cu munca pt altu.. ;) voi stiti numa sa va smiorcaiti ca niste panselute la proteste.. ;) FORTZA PSD!! HAI BAIETIIIIIIII SUS! SUS! SUS! SE STIEE!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus