Duminică,
17.10.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
8°C

Primul sibian care-și anunță candidatura la alegerile europarlamentare. ”Pentru că sunt pregătit și pentru că pot”

Primul sibian care-și anunță candidatura la alegerile europarlamentare. ”Pentru că sunt pregătit și pentru că pot”

Nicu Ștefănuță (USR) este primul sibian care își anunță oficial candidatura pentru alegerile europarlamentare. El a făcut acest anunț de participare în cursa internă a partidului pentru lista finală pe pagina sa de Facebook. ”Intru în competiție pentru că ceasurile sunt înaintate și pentru că România este rău reprezentată la Uniunea Europeană. În 2007 am avut o șansă istorică, pe care astăzi părem că o irosim. Intru în competiție pentru că iubesc Europa și iubesc România ca pe două părți ale aceleiași inimi. Intru în competiție în ciuda propriilor mele rețineri. Gabriel Liiceanu a definit curajul ca fiind mersul prin frică spre libertate; în felul acesta văd și eu competiția în care pășesc. Intru în competiție pentru români, fie că ei sunt în granițele țării sau afară: pentru români care se numesc moldoveni, pentru europeni care se bucură să fie români. Intru în competiție pentru colegii mei din Uniunea Salvați România, pentru a le reprezenta aspirațiile către o țară întru totul europeană. Intru în competiție pentru mama. Și intrând în competiție pentru ea, intru și pentru mamele voastre și idealurile lor pentru voi. Pentru bunătate, omenie și dragoste dezinteresată și valorile cele mai frumoase din viață. Intru în competiție pentru mine, pentru că sunt pregătit și pentru că pot, cu responsabilitate, să vă stau în față și să spun că voi face o treabă bună, că sunt gata pentru asta. Pentru că m-am pregătit toată viața pentru o astfel de cursă, pentru că înțeleg și știu cum funcționează instituțiile UE. Intru în competiție pentru că aici cred că e locul meu, de unde pot să ajut cel mai bine. Să ajut România, întărind Europa. Să întăresc Europa, ajutând România”, a scris Ștefănuță pe pagina sa de Facebook.

USR va anunța la începutul lunii decembrie lista cu care va participa la alegerile pentru Parlamentul European.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Branțu de la pantof

Acum 3 ani

bravo nicusor !!!!!!!!!!!!!! iti urez succes !!!!!!! de asa oameni au nevoie sibienii in Europa nu de cazane țurcane si negi !!!!!!!!!! te votez cu certitudine daca vei fi pe liste !!!!!!!!!!!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

S

Acum 3 ani

@sile Asa, și? Tu ce ești, pesedist? Daca nu are "origine sănătoasă", după voi, comuniștii, nu înseamnă că nu e ok. Tot e mai bun decât dancila, care ne-a reprezentat (in fine, pe cei care au votat-o) la Bruxelles și ea.
Raspunde

Ion ionescu

Acum 3 ani

Dăncilă nu e ok, nu are ce cauta ca premier. Dar dincolo de păcatele părinților , pentru care noi nu avem nicio vina, omul a fost consilierul personal al Monicăi Iacob Ridzi exact in perioada in care aceasta a făcut smemurile pentru care a intrat la pușcărie. Asa ca omul asta nu are cum sa fie vreo alternativă, dar vrea si el un salariu baban de europarlamentar. Despre asta e vorba.
Raspunde

gigi contra

Acum 3 ani

Bine, dar pe mine sa nu contezi!
Raspunde

Sile

Acum 3 ani

Stefanuta, s-a pregatit temeinic pentru slujba de europarlamentar inca din 2006/2007 cand a fost asistentul doamnei Monica iacob Ridzi, care acum a iesit de la parnaie. Era o trupa de joc de copii PD-L-ist cu Ioana Bobes, Nicu Ştefanuta si Ioana Rusu care au fost trimisi la Bruxelles. Nicusor Stefanuta, a fost un copil de bani gata, la 18 anisori umbla cu BMW prin Sibiu...acum este varf de lance USR in Sibiu. Noroc ca astia de la resist nu prea stiu nimic despre el si se lasa orbiti de CV-ul tinerelului, facut pe bani grei care acum implica si datorii. Pacat ca USR accepta asemenea indivizi in propriile randuri...oare cine le va plati Campania electorala?
Raspunde

@Sile

Acum 3 ani

Esti un mare mincinos!Tinerii astia te baga in buzunar la orice ora,nenorocitule!Crezi ca acum vor intra in politica doar sarantocii fara minte ca in PSD?Copii astia n-au cochetat cu PDL-ul si chiar daca ar fi facut-o PDL-istii erau net superiori acestor infractori care sunt acum la putere.Locul vostru este la puscarie,unde veti ajunge,cu siguranta!
Raspunde

maximus

Acum 3 ani

Am crezut ca, dupa aproape 30 ani de la Revolutie, vom scapa de metehnele si gandirea politicienilor vechi, iar clasa politica se va revigora prin intrarea tinerilor in politica, curati, cinstiti si dornici de a face bine. Acum constat ca tinerii care pot patrunde in politica, care sunt lasati sa intre, in marea lor majoritate sunt copiii sau nepotii celor vechi. Batranii politicieni au avut si banii si relatiile sa isi promoveze odraslele in politica, nelasand loc pentru altii, de aici si lipsa de interes a altora sa se implice , de atfel, cand stii ca nu ai loc, de ce sa te mai zbati? Si, cum aschia nu sare departe de trunchi, nu se prea vede vreo speranta....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus