Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Discurs Nicolae Neagu: ”Unitate în credință pentru familia tradițională!”

Discurs Nicolae Neagu: ”Unitate în credință pentru familia tradițională!”

Deputatul Nicolae Neagu a transmis astăzi pe pagina de Facebook a PNL Sibiu un mesaj prin care spune că fără PNL nu s-ar fi putut organiza nici consultarea publică cu privire la referendumul pentru familia tradițională. ”Moment important în Parlamentul României! Senatul, în calitate de for decizional, a adoptat propunerea de revizuire a Constituției pentru redefinirea familiei cu 107 voturi „pentru”, 13 voturi „împotrivă” și șapte abțineri. Decizia istorică de consfințire a FAMILIEI, ca fiind ”întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor", revine românilor, la referendum! În calitate de membru al Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (AIO) și semnatar al inițiativei cetățenești demarată de Coaliția pentru Familie - susținută de Bisericile creștine de cult ortodox, catolic, reformat, protestant sau neoprotestant, îmi exprim speranța în unitatea poporului român pentru integritatea familiei”, a scris Neagu.

Deputatul liberal susține că este esențial ”ca viitoarele generații să cunoască bucuria și însemnătatea familiei întemeiată pe căsătorie”. ”Valorile moral-creștine și creșterea copiilor într-o familie dau sănătatea spirituală a țării. Referendumul de revizuire a Constituției României a fost aprobat prin sprijinul PNL, majoritatea având doar 83 de voturi în condițiile unui minim necesar de 91 de voturi! Fără PNL, consultarea populației nu s-ar fi putut organiza! Unitate în credință pentru familia tradițională! Pentru valorile sacre ale învățăturii din credința creștină!”, a mai scris liberalul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

cititor 13

Acum 4 ani

am inteles.....si spritul ??? (pentru cine il cunoaste....)
Raspunde

zzz

Acum 4 ani

Pe Neagu nu il auzi comentand cum e demontat codul de procedura penala dar se da mare ca e membru al Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei,, ce *** mai e si asta? bine mai, dinozaure!
Raspunde

geo

Acum 4 ani

cine vorbeste de familie.....of doamne cat mai suporti?
Raspunde

dt

Acum 4 ani

Va fi inca o dovada a cat de inapoiati suntem ca popor. Avem toate tarile din Europa ca exemplu care au gasit alte solutii, care nu limitau libertatile oamenilor. Si noi avem comoditatea si fudulia de a revizui Constitutia ca oile, fara a intelege contextul. Trist.
Raspunde

A

Acum 4 ani

Pentru cei ”neinitiati” sau cei care au trait prea mult in comunism: un referendum pornit de catre un ONG care a strans cateva milioane de semnaturi pentru a trimite aceasta propunere senatului care a aprobat organizarea referendumului este cam cel mai democratic mod de a revizui constitutia - mai mult de atat nu cred ca am vazut in orice tara ”democratica”. Putem spune ca se va face o dubla consultare a populatiei. Dar nu ai cum sa stii asta cand tu stii ce e aia democratie doar ca ai auzit cuvantul la TV. Senatul este intr-un fel obligat sa supuna la vot propunerea din cauza numarului foarte mare de semnaturi.
Raspunde

S

Acum 4 ani

Hehe Se laudă că a ajutat PSD :)) RiP PNL
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus