Marţi,
11.05.2021
Cer Senin
Acum
23°C

Separatoarele sensurilor de circulație de pe tronsonul Piața Unirii – Andrei Șaguna – Morilor vor fi reamenajate (CP)

Separatoarele sensurilor de circulație de pe tronsonul Piața Unirii – Andrei Șaguna – Morilor vor fi reamenajate (CP)

Primăria Sibiu a contractat reamenajarea separatoarelor de benzi de circulație din zona sensului giratoriu din Piața Uniri, de pe strada Andrei Șaguna și de pe panta Morilor. În prezent acestea sunt marcate doar cu elemente de beton, funcționale, dar inestetice.

Contractul a fost semnat cu firma Terra Building la o valoare de 500.000 de lei și va consta în îndepărtarea elementelor de beton și reamenajarea cu borduri de piatră naturală și zone verzi. În interiorul acestor insule vor fi amplasate calupuri de piatră naturală și pământ vegetal în care vor fi plantate flori și arbuști care se pretează acestei zone pentru a nu obtura vizibilitatea în trafic. Pe panta Morilor se vor folosi elemente de delimitare din piatră, așezate estetic.

unirii alba iulia separatoare (2)

Lucrările au început în toate cele trei zone, termenul de finalizare pentru întregul proiect fiind sfârșitul lunii septembrie. Dat fiind faptul că acestea se desfășoară în interiorul insulei delimitate cu elemente din beton, traficul în zonă va fi afectat într-o mică măsură, dar șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită.

unirii alba iulia separatoare (3)

foto Primăria Sibiu

Comentarii

7 comentarii

Misu

Acum 2 ani

Totul este făcut de mântuială, ca vorba aia avem nevoie de bani și peste 1-2 ani. Nu înțeleg cât de prost se poate lucra la nivel de primărie. Se vede ca nu exista nicio responsabilitate asupra modului de cheltuire a banilor publici.
Raspunde

Saint Bartholomew

Acum 2 ani

Sper doar să nu pună clasicii boscheți comuniști de bloc (ca ăia de pe scuarul care separă sensurile pe Mihai Viteazu). Că nu știu exact ce înțelege administrația locală prin arbuști... În rest, nu mai bine!
Raspunde

Eu

Acum 2 ani

Uite așa vedem și lucruri bune
Raspunde

un sibian

Acum 2 ani

care sunt lucrurile bune mai exact???
Raspunde

Cosmin

Acum 2 ani

Și uite așa, in curba de pe Albă Iuliei, odată cu venirea ierni, o sa revină și accidentele frontale, care pana acum erau evitate cu ajutorul betoanelor inestetice. Voi ăștia de la Primărie, nu discutați niciodată cu Poliția Rutieră? Sau aveți amnezie și nu va amintiți câte accidente se produc din toamna pana in primăvara in curba respectiva?!?
Raspunde

un sibian

Acum 2 ani

in vederea summit-ului primaria Sibiu se ocupa numai de tampenii!!! pentru cei care platesc impozite cand o sa faceti ceva??? pana in prezent ati lucrat toata vara numai pentru penibilitatea aia de summit!!!
Raspunde

v

Acum 2 ani

"Cred" ca primaria a terminat de asfaltat, canalizare etc toate strazile de pamint si nu stiu ce sa mai faca cu banii. Odata pun separatoare din beton (care au costat) acuma le demonteaza si fac altfel (alte costuri) Solutia aleasa este ineficienta in cazul unui accident. Se trece usor peste bordurile pe care le fac
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus