Joi,
18.07.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Expoziția „Emoții galben-albastre” revine în Sala Transilvania

Expoziția „Emoții galben-albastre” revine în Sala Transilvania

Expoziția de fotografie „Emoții galben-albastre” revine în Sala Transilvania odată cu primul meci de baschet din acest sezon al formației BC CSU Sibiu. Ana-Maria Mătușoiu, Adrian Bugariu și Cristian Cojocariu vor expune o selecție de 31 de fotografii cu momentele surprinse de-a lungul sezonului precedent. Vernisajul expoziției va avea loc în data de 20 septembrie, în prima zi a Memorialului „Elemer Tordai”, în holul Sălii Transilvania, începând cu ora 18:30.

Un sezon în imagini

Cei trei fotografi aduc în fața iubitorilor baschetului sibian expoziția „Emoții galben-albastre” pentru al doilea an la rând. Fotografii cu jucători, antrenor și suporteri compun această ediție a evenimentului, imaginile surprinse dezvăluind povestea echipei și emoțiile fanilor, toate trăite pe parcursul sezonului competițional 2017-2018.

Vernisajul expoziției va avea loc înaintea primului meci pe care CSU Sibiu îl va juca în fața propriilor suporteri în acest sezon. Fanii sibieni sunt așteptați la ora 18:30 în holul de la intrarea principală în Sala Transilvania, pentru a lua parte la vernisaj, după care vor putea participa la partida dintre BC CSU Sibiu și U-Banca Transilvania Cluj, programată la ora 19.

© Ana-Maria Mătușoiu - expozitie

Un proiect unic în țară

Expoziția a luat naștere în 2017, când cei trei fotografi au dorit să readucă publicului sibian, prin imaginile lor, o serie de trăiri de la meciurile de baschet din sezonul anterior.

„Prima ediție a expoziției a fost în 2017. A fost o dorință a noastră de a aduce suporterilor o retrospectivă a sezonului precedent, având atâtea fotografii strânse de-a lungul anului. Din câte știm, acest proiect este unic în țară, așa că ne-am dorit să continuăm și cu ediția a doua, pe care abia așteptăm să o vernisăm în compania suporterilor și a tuturor celor pasionați de baschet și fotografie. Vă asigurăm că sunt multe emoții de trăit!”, a declarat Ana-Maria Mătușoiu.
© Cristian Cojocariu - expozitie

Ediția din acest an este dedicată și lui Ilie Mitea, cel care a fost unul dintre cei mai mari susținători ai echipei galben-albastre.

„Expoziția pe care am pregătit-o anul acesta este dedicată și memoriei celui care a fost Ilie Mitea, poate cel mai dedicat suporter și susținător al baschetului sibian și al echipei BC CSU Sibiu. Între cele 31 de imagini pe care le veți putea admira la Sala Transilvania, se regăsește și una dintre ultimele fotografii care îl înfățișează pe Ilie Mitea în postura în care toți ni-l vom aminti, aceea de aprig susținător al echipei noastre", a declarat Adrian Bugariu.

„După un “ce ar fi dacă…” devenit realitate, iată că suntem la a doua ediție a expoziției “Emoții galben-albastre”. Sperăm ca de la an la an să creștem din ce în mai mult și să ne bucurăm împreună de cele mai bune imagini de pe parchetul Sălii Transilvania”, a declarat Cristian Cojocariu.

Expoziția cuprinde 31 de lucrări și este realizată cu sprijinul sponsorului printcenter.ro. Partenerii evenimentului sunt Sala Transilvania și BC CSU Sibiu.

Emotii galben-albastre

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sile

Acum 5 ani

Felicitari Adrian Bugariu, pentru toate pozele tale deosebite!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus