Duminică,
23.06.2024
Cer Senin
Acum
24°C

Răspunsul Tursib la solicitarea Animal Life. „Nu avem tarif pentru transportul animalelor de companie”

Răspunsul Tursib la solicitarea Animal Life. „Nu avem tarif pentru transportul animalelor de companie”

După ce în urmă cu câteva săptămâni o tânără a postat pe rețelele de socializare o experiență neplăcută avută cu controlorii dintr-un autobuz, din cauza faptului că era însoțită de cățelușul ei, reprezentanții Animal Life Sibiu s-au autosesizat și au trimis o solicitare de informații societății de transport în comun. Răspunsul a venit în scurt timp. 

O tânără din Sibiu povestea la începutul lunii cum i s-a cerut bilet în autobuz pentru cățel, în condițiile în care, potrivit legislației, acest lucru nu este necesar. Mai mult decât atât, potrivit acesteia, cei doi controlori care au abordat-o în autobuz ar fi avut o atitudine lipsită de respect.

„În trecut ne-au mai fost semnalate cazuri de persoane însoțite de animale de companie care au fost hărțuite, abuzate verbal sau cărora li s-a interzis accesul în mijloace de transport. Nu credeam însă că în 2018 vom mai auzi așa ceva în Sibiu. Aceste abuzuri nu fac cinste nimănui, cu atât mai puțin unui oraș care se dorește civilizat. Vom face o solicitare către Tursib, de a ne comunica în scris și de a face publice condițiile care trebuie îndeplinite pentru accesul cu animalele de companie în mijloacele de transport public. De asemenea, cred că atitudinea necorespunzătoare a angajaților trebuie raportată și penalizată, indiferent care ar fi situația în care apare”, declara la momentul respectiv, Andreea Roseti, pentru Turnul Sfatului.
Răspunsul la solicitare nu a întârziat să apară iar în document se arată, printre altele, faptul că nu este nevoie de bilet de transport pentru animalul de companie. Atașăm mai jos întregul răspuns.

raspuns tursib animal life

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus