Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Șovăială despre măsurile PSD: “Nu  cred că este rea-voință. E pur și simplu  incompetență!”

Șovăială despre măsurile PSD: “Nu  cred că este rea-voință. E pur și simplu  incompetență!”

Deputatul PNL Constantin Șovăiala a felicitat-o astăzi, pe Facebook , pe președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean pentru înlăturarea efectelor măsurilor PSD asupra bugetelor locale din județ. “Consiliul Județean Sibiu  a încercat să diminueze  efectele prăduirii bugetelor locale de către PSD-ALDE. Președinta Daniela Câmpean și echipa sa merită felicitări. Întrebările, însă, rămân. Și la ele trebuie să răspundă PSD: aceasta este autonomia locală pe care o promovează majoritatea de la putere? În acest fel este susținută  independența financiară a comunităților? Unde este descentralizarea?”, a scris Șovăială.

Parlamentarul liberal susține că “declarațiile liderului suprem Liviu Dragnea conform cărora bugetele locale nu vor avea de suferit de pe urma revoluțiilor  pesediste de tot felul, că minusurile  au să fie acoperite de stat  la rectificări sunt doar minciuni”, a mai scris deputatul liberal.

Șovăială a publicat lista cu primăriile care  au înregistrat  minus în bugete și care au fost ajutate de Consiliul Județean cu bani. “Consiliul Județean Sibiu a diminuat minusurile acestor primării! Desigur, nu putem bănui că  pesediștii  au ceva cu locuitorii acestor comunități. Nu cred că  este rea-voință. E pur și simplu  incompetență!”, scrie Șovăiala în încheiere, pe pagina sa de socializare.

Lista primăriilor ajutate de Consiliul Județean:

Agnita- minus 712 mii lei;

Dumbrăveni- minus 1176 mii lei;

Avrig- minus 356 mii lei;

Arpașu de Jos- minus 50 mii lei;

Bîrghiș- minus 43 mii lei;

Brădeni- minus 94 mii lei;

Chirpăr- minus 142 mii lei;

Merghindeal- minus 156 mii lei;

Orlat- minus 502 mii lei;

Poiana Sibiului-minus 198 mii lei;

Poplaca- minus 179 mii lei;

Porumbacu- minus 756 mii lei;

Șeica Mare- minus 62 mii lei;

Șura Mare- minus 144 mii lei.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus