Luni,
15.04.2024
Cer Senin
Acum
25°C

Sibienii care locuiesc pe străzile proaspăt denumite au fost arondați la secții de votare (CP)

Sibienii care locuiesc pe străzile proaspăt denumite au fost arondați la secții de votare (CP)

Conform obligațiilor legale, Primăria Municipiului Sibiu a actualizat delimitarea secțiilor de votare în vederea desfășurării Referendumului organizat în 6-7 octombrie. Delimitarea secțiilor de votare s-a modificat ca urmare a denumirii unor străzi nou create în municipiu. De asemenea, s-a cret o secție de votare nouă pe strada E. A. Bielz pentru sibienii de pe strada Frunzei și de pe Aleea Pajiștei, din cartierul Turnișor.

STRĂZILE NOU CREATE CARE SE ARONDEAZĂ LA SECȚII DE VOTARE EXISTENTE: • Străzile Irisului, Dafinului, Lavandei, Grădinilor se arondează la secția nr. 21 de la școala nr. 11 de pe strada Gorunului • Străzile Măslinului, Berna și Monaco se arondează la secția nr. 3 de la școala nr. 10 de pe strada E.A. Bielz • Străzile Intrarea Viile Sibiului se arondează la secția nr. 11 de la școala nr. 13 de pe strada Lungă • Strada Alunișului se arondează la secția nr. 61 la școala IL Caragiale pe strada Vasile Alecsandri • Străzile Nicolae Branga și Dimitrie Cunțan aparțin de secția nr. 20 de la școala nr. 18 de pe strada Lungă • Străzile Atena, Topazului, Smaraldului și Agatei aparțin de secția nr. 14 de la școala nr. 23 de pe strada Țiglarilor • Străzile Gențianei, Merișorului, Toporașilor, Brândușei, Salviei, Dumbrăviței, Sânzienelor se arondează la secția de votare nr. 104 de la Grădinița nr. 5 de pe strada Siretului • Străzile Nicolae N. Bălășescu și Iacob Bologa sunt arondate la Secția nr. 31 de la școala nr. 8 de pe strada Lupeni • Strada Partenie Cosma este arondată Secției nr. 6 de la școala nr. 12 din Piața Cluj

SECȚIE NOU CREATĂ: Primăria Sibiu a creat o nouă secție de votare la școala nr. 10 de pe strada E.A Bielz, aceasta urmând să poarte numărul 106. La această secție vor putea să își exprime opțiunea persoanele cu drept de vot cu domiciliul pe străzile Frunzei și Aleea Pajiștei care erau inițial arondate la secțiile nr. 4 și respectiv nr. 3.

STRĂZI CARE ÎȘI SCHIMBĂ ARONDAREA: • Strada Cărămidăriei se mută ca arondare de la Secția nr. 9 de la Liceul de Construcții și Arhitectură Carol I la Secția de votare nr. 8 de la școala nr. 12 din Piața Cluj • Strada Tractorului se mută ca arondare de la Secția nr. 9 la Secția de votare nr. 14 la școala nr. 23 de pe strada Țiglarilor

Sibienii care doresc să consulte forma actualizată a delimitării secțiilor de votare pot face acest lucru fie pe site-ul instituției: http://www.sibiu.ro/index.php/alegeri/referendum_2018, fie la sediul Primăriei, la Centrul de Informații pentru Cetățeni sau consultând afișele care vor fi prezente la intrarea în secțiile de votare indicând străzile arondate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus