Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Președintele PNL a votat. ”Referendumul este însă confiscat de infractori și semianalfabeți”

Președintele PNL a votat. ”Referendumul este însă confiscat de infractori și semianalfabeți”

Liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, a votat în această după-amiază la referendumul pentru revizuirea Constituției, însă susține că acesta a fost confiscat de către majoritatea parlamentară. ”Am votat pentru a-mi manifesta respectul față de ideea inițiativei cetățenești și a consultării populare. Referendumul este însă confiscat de infractorii și semianalfabeții din această guvernare pentru a abate atenția de la problemele grave cu care se confruntă țara, de la pesta porcină africană, la erodarea puterii de cumpărare și creșterea prețurilor.

Nu mai spun de faptul că vor să acopere încercările lor disperate de a-și albi dosarele și a scăpa de justiție. Confiscarea politică l-a transformat într-un demers inutil”, a spus Raluca Turcan.

Până la ora 13, în județul Sibiu au votat 7.694 de persoane, reprezentând 2,45% dintre cetățenii înscriși pe listele electorale. La nivel național, procentul era puțin mai mare: 2,54%, reprezentând aproape 500 de mii de persoane.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

dancp2

Acum 4 ani

gavariti moskva,ponimaiesi romani ca sinteti semianalfabeti?ca nusti rusa?la botoshani lb rusa e obligatorie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus