Marţi,
07.02.2023
Partial Noros
Acum
-13°C

Micile afaceri. Copacul Vieții – am descoperit că am probleme cu ficatul și ce îmi provoacă „ceața mentală”

Micile afaceri. Copacul Vieții – am descoperit că am probleme cu ficatul și ce îmi provoacă „ceața mentală”

Cabinetul Copacul Vieții a fost relativ ușor de găsit, fiind în zona centrală a orașului. La intrare am fost întâmpinată de Mirela Lăzărescu, coordonator Nutriție si Dietă, Chef Raw Vegan, care m-a poftit în cabinetul de consultații. Pentru a mă ajuta să înțeleg specificul afacerii, mi-a făcut o consultație de IRIDOLOGIE. Așa am aflat, printr-o fotografie a propriilor ochi, că am un colon încărcat care îmi afectează mai multe zone din creier iar eu resimt acest lucru precum o „ceață mentală”, iar tipologia mea fiind de tip biliar mixt indică o predispoziție la boli de ficat.

După ce au descoperit mai multe modalități de a oferi propriilor corpuri o stare de bine, doi bucureșteni, soț și soție, au decis că este momentul să împărtășească toate aceste terapii cu cei care au mare nevoie de ajutor. Așa s-a născut Copacul Vieții, un cabinet care acceptă la terapie doar persoanele care își doresc să fie sănătoase prin schimbarea stilului de viață și înțelegerea premiselor bolii.

Mirela Lăzărescu s-a mutat în județul Sibiu în primăvara anului 2013.

„Centrul de Dezvoltare Personală Copacul Vieții a început în București, unde deși restaurantul raw-vegan fost cel mai căutat, totuși nu oferea posibilitatea expunerii întregului potențial al Centrului. Așa că centrul s-a mutat în satul Rod, pe coastele domoale ale munților Cindrel. În 2014 am deschis și primul restaurant exclusiv raw-vegan din Sibiu, dar ne-am restrâns activitatea acum doar la catering pentru meniul raw vegan și sucuri întrucât ne ocupă incredibil de mult timp coordonarea și menținerea unui restaurant la standardele dorite de noi. Am adus la Centrul Copacul Vieții Rod o metodă de terapie de succes și recunoscută deja în țările vestice, anume Colonhidroterapia. Două cazuri mai deosebite, doi oameni care au avut mare nevoie de terapiile noastre dar care aveau o mobilitate foarte scăzută și cărora le era foarte greu să vină în Rod, ne-au convins că este nevoie și de acest cabinet aici, la Sibiu”, povestește Mirela.
Atunci când cineva dorește să beneficieze de una din terapiile centrului sau de un pachet complet cu cazare și plan de nutriție, Mirela realizează un consult inițial și poartă o discuție amănunțită cu solicitantul. Unul din primii pași este o procedură care se numește iridologie, de care am beneficiat și eu.
„Ochii îți arată, prin culoarea lor și diferitele marcaje care apar pe ei, în mare parte cam care sunt problemele corpului. Într-un consult inițial se face această procedură care durează foarte puțin și nu doare deloc, pe urmă fiind creat un dosar cu toate informațiile acumulate sau se poartă doar o discuție cu persoana respectivă, în funcție de caz”, explică Mirela.
Cu un mic aparat foto, creat special pentru fotografierea ochilor, este făcută câte o poză fiecărui ochi în parte. În doar câteva secunde, aceste fotografii sunt încărcate într-un program pe calculator, care arată în detaliu marcajele de pe ochi, precum și fiecare zonă a ochiului cărei părți a corpului îi corespunde. Apoi aceste date sunt interpretate de terapeut și puse într-o fișă care conține în plus și recomandări teraputice.

ochi

În urma consultației, am descoperit că ficatul este organul care este cel mai predispus să îmi facă probleme, potrivit Mirelei. De asemenea, din cauza anumitor toxine acumulate în corp, am o „ceață mentala” care se manifestă ca oboseală și o capacitate scăzută de concentrare. Totul poate fi rezolvat foarte ușor, se pare, cu o atenție crescută acordată nutriției și un nivel mai scăzut de stres.

copacul vietii

De la analiza ochilor, la terapiile propriu-zise

Colonhidroterapia este folosită în toate centrele mari naturiste sau unele spitalele din țările vestice, fie ca metodă de tratament, fie în loc de clisma care se face înainte de operație. Nu este o terapie dureroasă, fiind vorba de o senzație de disconfort de doar câteva secunde, arată Mirela.

„Încercăm să le explicăm tuturor celor care vin la noi că indiferent dacă se simt sau nu constipați, acest pas este foarte important – curățarea profundă a colonului permite reechilibrarea rapidă a organismului deoarece permite absorbția nutrienților și eliminarea deșeurilor metabolice. S-a dovedit științific că mare parte din bolile neurologice își au proveniența în dezechilibrele intestinale la nivelul microbiomului. Depunerile stagnante de fecale și mucusul plin de toxine pot afecta în timp nu doar colonul ci întregul organism”
copacul vietii

Modulul plasmatic este o terapie care se axează pe refacerea câmpului electromagnetic al corpului.

„Modulul Plasmatic este o metodă de tratament holistic, ce nu poate fi cuantificată fizic de la o ședință la alta, ci rezultate ce se simt la nivel emoțional. Procedura în sine este simplă și presupune doar șederea timp de 60 minute în interiorul dispozitivului. Acesta întâi va curăța apoi va trece la refacerea câmpului dumneavoastra electomagnetic”
copacul vietii

Informații complete despre terapiile disponibile pot fi accesate pe site-ul afacerii, Copacul Vieții.  Centrul Nutritie Sibiu se află pe strada Constituției nr. 19, iar Centrul de Detoxifiere Copacul Vieții Rod, în care doritorii se pot caza pentru a beneficia de un protocol personalizat și un tratament complet, este momentan închis pentru renovare, însă în primăvara lui 2019 va fi redeschis.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Ceata la mal

Acum 4 ani

V-ati dat seama ? Petele din ochi si "ceata pe creier" se rezolva prin tratarea colonului. Ca doar cand esti constipat, ce pete, iti crapa ochii de durere cand mergi la buda...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

vasile

Acum 4 ani

Felicitari lor !!! La Sibiu avem un reputat medic Iridolog, care a fost discipol al regretatului domn Valeriu Popa, cu rezultate foarte bune. Nu interpreteaza un calculator :-).
Raspunde

XXX

Acum 4 ani

Cine este și unde poate fi găsit ?
Raspunde

Incetosatu

Acum 4 ani

Nu trebuie sa ma uit la iris. Stiu ca cine promoveaza asa ceva are ceata pe creier
Raspunde

calin

Acum 4 ani

Felicitari!
Raspunde

Ptrndlcuc

Acum 4 ani

Ca ai ceata pe creier iti putea spune orice cititor al TS. Era evident de multa vreme.
Raspunde

jonyjon

Acum 4 ani

Pe vremuri rubrica asta prezenta chestii interesante si reale. Acum citim de "terapia" Bowen, de tratamentul cetii de pe creier cu ajutorul clismelor...
Raspunde

binema

Acum 4 ani

Albescu nu e doctor...pardon. Hahahaha, nu pot sa cred ca au clienti talharii astia!!!!!
Raspunde

Copacul Vietii

Acum 4 ani

Buna seara "binema", ati tinut vreodata vreun program complet la noi urmand toate indicatiile acestuia, absolut toate, si n-ati avut rezultatele despre care vi s-a povestit inaintea inceperii terapiei? Daca da, va rugam sa detaliati; daca nu, va rugam s-o faceti si abia apoi sa va exprimati parerea despre noi! Cu aceasta ocazie, va readucem aminte ca programele nu sunt adresate oricui, ele sunt destinate strict celor ce inteleg obligativitatea schimbarii stilului de viata si a tuturor factorilor ce i-au adus in dezechilibru iar "vindecarea" le apartine in totalitate. Programele noastre sunt bine puse la punct avand in spate studii aprofundate si ani de experienta astfel incat, functie de fiecare organism in parte, cea mai mica abatere de la ele poate duce la neobtinerea rezultatelor asteptate. Dupa finalizarea orcarui program, nerespectarea principiilor nutritionale si a cunostintelor pentru un stil de viata sanatos acumulate pe parcursul acestuia, atrage dupa sine imbolnavirea organismului si revenirea cel putin la starea de sanatate initiala. Alegeti schimbarea, alegeti sa fiti sanatosi, va prinde bine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus