Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Asigurări Allianz-Țiriac cu până la 20% mai ieftine  pentru companiile din judeţul Sibiu (CP)

Asigurări Allianz-Țiriac cu până la 20% mai ieftine  pentru companiile din judeţul Sibiu (CP)

Ai o firmă înregistrată în județul Sibiu? Te preocupă costul asigurărilor pentru clădiri, bunuri, mașini,călătorii, etc?

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu și Allianz Țiriac Asigurări lansează un pachet de servicii cu reduceri substanțiale, printre care: - 20 % reducere față de primele tehnice la asigurarea casco; - 20 % reducere față de primele tehnice la asigurarea Bunuri Persoane Juridice; - 20% reducere față de primele tehnice la asigurarea de călătorie Voiaj, - 10% reducere față de primele tehnice la celelalte forme de asigurare (CMR , RTI , etc.); - ofertă personalizată cu tarif redus față de primele tehnice la asigurarea privată de sănătate pentru angajați.

Noul pachet de servicii va fi lansat miercuri, 24 Octombrie 2018, ora 16.00, la hotelul Hilton, prezentarea detaliată a produselor și a modului în care le poți contracta fiind urmată de un cocktail.

Confirmă participarea la telefon 0740 145 417 - Dox Expert Agent de Asigurare, sau vino pur și simplu la Hotel Hilton și află toate detaliile.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus