Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

BC CSU Sibiu vs. SCM Timișoara „Cred că vom avea șanse să obținem Victoria”

BC CSU Sibiu vs. SCM Timișoara „Cred că vom avea șanse să obținem Victoria”

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi împotriva celor de la SCM Timișoara. Meciul se va disputa de la ora 18:00, la Sala Transilvania, iar ultimele bilete pot fi cumpărate direct de la caserie, înainte cu o oră de startul partidei.

Oaspeții au avut un start de sezon dificil și au pierdut toate meciurile din primele trei etape. Chiar și așa, misiunea echipei sibiene nu va fi una ușoară, spune Dan Fleșeriu.

„Noi venim după o înfrângere, după un meci extrem de slab al nostru la Craiova și lucrul acesta trebuie să îl schimbăm, în primul rând. Trebuie să jucăm cu mai multă ambiție și dăruire, de la începutul meciului, și să punem multă presiune pe jucătorii de la Timișoara, încă de la startul partidei. Ca și toate celelalte echipe din prima grupă valorică, Timișoara si-a format un grup solid. Încă nu au reușit să câștige, dar au reușit să dea destul de multe puncte și în ultimele două etape. Noi vom încerca să îi limităm iar dacă vom reuși să îi ținem sub 70 de puncte, cred că vom avea șanse să obținem victoria, de această dată”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.
Ultimele bilete pentru această partidă se vor pune în vânzare la caseria Sălii Transilvania, începând cu ora 17:00. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

rosu

Acum 5 ani

„Cred că vom avea șanse să obținem Victoria” Cine este Victoria?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus