Miercuri,
21.10.2020
Parțial Noros
Acum
7°C

Dragnea, despre Colectiv:  Nu ştiu dacă s-a descoperit adevărul. Iohannis a depus o coroană de flori

30 Octombrie 2018 21:05

Dragnea, despre Colectiv:  Nu ştiu dacă s-a descoperit adevărul. Iohannis a depus o coroană de flori

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis marţi condoleanţe familiilor care şi-au pierdut aparţinători în incendiul din Clubul Colectiv şi a spus că în opinia sa unele aspecte legate de acel moment nu sunt limpezi.

"Mesajul meu este unul de durere, am o foarte mare durere că România a primit acea lovitură. Zeci de copii au fost ucişi în acea noapte. Nu ştiu dacă până la urmă s-a descoperit adevărul. Nu ştiu, pentru că sunt atât de multe variante care circulă pe piaţă. Le doresc putere să trăiască cu această durere familiilor celor care au murit acolo. Le transmit condoleanţe şi poate acest eveniment nu mai e folosit politic de nimeni", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres. Întrebat de ce a folosit termenul "ucişi", el a replicat: "Ceva i-a ucis".

"Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred că lucrurile sunt limpezi. Adică nu ştiu dacă pentru dumneavoastră sau pentru toată populaţia României ceea ce s-a întâmplat acolo este clar. (...) Pentru mine nu este clar ceea ce s-a întâmplat acolo. Poate nu am suficientă informaţie, poate multe lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenţii, dar nu mi se pare că lucrurile sunt clare. Doar atât. Poate sunt clare şi nu îmi dau eu seama", a spus el.

Totodată, preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a exprimat speranţa să nu se mai producă astfel de tragedii, iar în cazul în care vor avea loc, România să fie pregătită pentru a le face faţă.

Preşedintele Klaus Iohannis a depus azi dimineață, la Clubul Colectiv, o coroana de flori în memoria victimelor "Colectiv", în ziua în care se împlinesc trei ani de la tragedie, el fiind singul oficial din partea statului român care a făcut acest gest, scrie Mediafax.

iohannis colectiv

Marţi, 30 octombrie, se împlinesc 3 ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv. În urma incendiului, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar apoi mulţi dintre răniţii internaţi, numărul victimelor ajungând atunci la 64. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei erau artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi. Ulterior, la un şi 9 luni după tragedie, un alt tânăr a murit, ridicând bilanţul total la 65.

foto

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus