Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Turcan, la trei ani de la tragedia Colectiv. ”Justiția e moartă”

Turcan, la trei ani de la tragedia Colectiv. ”Justiția e moartă”

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, susține într-un mesaj transmis în ziua în care se împlinesc trei ani de la tragedia de la Clubul Colectiv că pentru victimele de atunci, justiție e moartă.  ”Sunt de mulți ani în politică și mă lupt, aproape în fiecare zi, cu găștile care vor să pună mâna pe justiție, să controleze statul, să pună mai presus de lege potentații societății. Am susținut și voi susține o justiție independentă, dar și funcțională. Din nefericire, pentru cei de la Colectiv, justiția e moartă, nu împarte dreptatea, nu-i condamnă pe vinovați. Pentru cei de la Colectiv, dar și pentru cei apropiați lor, justiția nu a existat! Și prin asta este părtașă la crimă. Cum este posibil ca la trei ani procesul celor vinovați să fie tot în fază incipientă? Nimeni să nu fi plătit pentru indolență, neglijență, corupție? Cum este posibil ca și în acest moment jumătate dintre cluburile de acest tip să funcționeze fără autorizație la incendiu? Spitalele să fie în continuare nepregătite pentru accidente similare? Vinovații de atâtea morți se plimbă liberi, iar cei în care și-au pus speranța majoritatea românilor care au votat parcă fac tot ce pot pentru a ascunde urmele, a salva vinovații de la răspundere și a îngropa munca procurorilor corecți, acolo unde există?” se întreabă deputatul de Sibiu.

Liderul PNL spune că numeroși politicieni sunt părtași la crima de acum trei ani. ”Colectiv arată oglinda neputinței statului de a-și proteja cetățenii. Colectiv nu a luat doar vieți, ci și speranța multor români în viitorul drept al acestei țări. Cred că mulți oameni politici sunt părtași la această crimă prin inacțiunile din ultimii ani, modificările legislative, interesele strict personale urmărite prin instituțiile statului, falimentarea sistemului sanitar, a celui de protecție civilă sau al celui de justiție”, a mai transmis Turcan.

 

Dumnezeu să-i odihnească pe cei care au pierit cu zile într-o țară care putea să-i apere, putere de a merge mai departe familiilor și prietenilor, spirit civic și al dreptății pentru toți cei care pot face dreptate și preveni nenorociri similare!!!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

nume

Acum 5 ani

Nu doamna, NOI suntem morti, atata timp cat dupa Colectiv am vazut usile de evacuare a magazinelor eliberate apoi incetul cu incetul infundate cu marfa si NIMENI nu facea observatie... LASA CA MERGE SI ASA! cum se zice in reclama-atentionare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus