Sâmbătă,
02.07.2022
Ploi Usoare
Acum
20°C

Lansare proiect „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu - Dispensar“ cod SMIS 117992 (P)

Lansare proiect „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu - Dispensar“ cod SMIS 117992 (P)

partea de sus

 

 

Comunicat de presă

                                                                                                                 07 NOIEMBRIE 2018

Lansare proiect „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul

Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu - Dispensar“

cod SMIS 117992

CONSILIUL JUDEȚEAN SIBIU, în calitate de beneficiar al proiectului, are deosebita onoare de a anunța lansarea proiectului „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu - Dispensar“, finanțat prin Programul Operațional 2014-2020, Axa prioritară 3: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritate de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, operațiunea B – clădiri publice.

Obiectiv general: Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice din Municipiul Sibiu. Proiectul nostru își propune să sprijine eficiența energetică, gestionarea inteligentă a energiei și utilizarea energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice situate în Municipiul Sibiu.

Obiectiv specific: Creșterea eficienței energetice în clădirile publice din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu prin reabilitarea termică a unui pavilion - Dispensarul - având o suprafață utilă de peste 500 mp.

Valoarea totală a proiectului este de 3.149.441,99 lei (TVA inclus), din care valoarea eligibilă nerambursabila din FEDR este de 2.677.025,69 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 73 de luni, respectiv între data 17.02.2016 și data 28.02.2022.

Data semnării Contractului de Finanțare: 31.07.2018

 

 

partea de jos

www.inforegio.ro   |   facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus