Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Lansare proiect „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu - Dispensar“ cod SMIS 117992 (P)

Lansare proiect „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu - Dispensar“ cod SMIS 117992 (P)

partea de sus

 

 

Comunicat de presă

                                                                                                                 07 NOIEMBRIE 2018

Lansare proiect „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul

Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu - Dispensar“

cod SMIS 117992

CONSILIUL JUDEȚEAN SIBIU, în calitate de beneficiar al proiectului, are deosebita onoare de a anunța lansarea proiectului „Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu - Dispensar“, finanțat prin Programul Operațional 2014-2020, Axa prioritară 3: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritate de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, operațiunea B – clădiri publice.

Obiectiv general: Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice din Municipiul Sibiu. Proiectul nostru își propune să sprijine eficiența energetică, gestionarea inteligentă a energiei și utilizarea energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice situate în Municipiul Sibiu.

Obiectiv specific: Creșterea eficienței energetice în clădirile publice din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu prin reabilitarea termică a unui pavilion - Dispensarul - având o suprafață utilă de peste 500 mp.

Valoarea totală a proiectului este de 3.149.441,99 lei (TVA inclus), din care valoarea eligibilă nerambursabila din FEDR este de 2.677.025,69 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 73 de luni, respectiv între data 17.02.2016 și data 28.02.2022.

Data semnării Contractului de Finanțare: 31.07.2018

 

 

partea de jos

www.inforegio.ro   |   facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus