Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

A doua parte a spectacolului de teatru-muzical „Povestea Chitarei” ajunge la Mediaș (CP)

A doua parte a spectacolului de teatru-muzical „Povestea Chitarei” ajunge la Mediaș (CP)

După o primă reprezentație la Mediaș a părții întâi din spectacolul Povestea Chitarei - „De la barock la rock”, se va juca sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19:00, continuarea trilogiei de teatru-muzical - „Sunete”.

Spectacolul are loc la Sala Traube și se va concentra pe actorii principali, care își vor interpreta rolurile pe muzica live cântată de cei 3 chitariști ai Trio Zamfirescu.

Biletele sunt disponibile online, pe site-ul Kompostor.ro sau fizic la Librăria Kastell.

PovesteaChitarei_2 (1)

Povestea Chitarei sau povestea copilul care vedea sunete și auzea culori

Spectacolul "SUNETE" are un senariu gândit astfel încât spectatorul să poată urmări piesa fără să fie nevoit să vadă partea I.

Partea a II-a îl are în centru pe tatăl personajului din prima parte, aflat la vârsta copilăriei. Prob-lema „medicală” cu care acesta se confruntă devine pretext pentru intervențiile muzicale ale Trio Zam-firescu. Personajului central i se detectează o boală stranie, care face ca el să audă doar sunete muzi-cale. Așadar el nu aude oamenii vorbind, ci îi aude cântând sau emițând sunete muzicale. Aici intervin muzicienii din spectacol, care folosi sunetele chitarelor pentru a sugera modul în care personajul (tatăl lui Albert copil) aude lumea.

PovesteaChitarei_4

Povestea Chitarei - "Sunete" este un spectacol de muzică și teatru, care bucură oameni – avându-i ca artiști principali pe cei 3 chitariști ai Trio Zamfirescu, 3 frati virtuoși ai chitarei clasice din România. Cei 3 muzicieni vor interpreta exclusiv compoziții proprii, astfel ia naștere un spectacol unic, în care muzica compusă și interpretată de 3 artiști importanți se îmbină cu teatrul și cu artele vizuale, într-o continuare a poveștii chitarei de la baroc la rock.

Spectacolul este produs de Asociația Culturală PLAY cu sprijinul BIS Teatru. Proiect co-finanțat de AFCN.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus