Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

PSD a găsit omul perfect pentru Ministerul Educației: Ecaterina Andronescu

PSD a găsit omul perfect pentru Ministerul Educației: Ecaterina Andronescu

Conducerea PSD a propus-o pe Ecaterina Andronescu să preia Ministerul Educației, funcție pe care a mai deținut-o în trecut.

Ecaterina Andronescu va fi propusă la Ministerul Educaţiei de PSD, a confirmat oficial Gabriela Firea, la ieşirea de la şedinţa PSD.

Primarul general al Bucureștiului a confirmat că a fost vot în unanimitate în PSD privind propunerea de la ministerul Educaţiei.

"Am votat ca Ecaterina Andronescu să devină ministru al Educaţiei este foarte important să dîm un mesaj în toata ţara, să avem un profesionist", a afirmat Firea, citată de Mediafax.
"Pentru înlocuitorul domnului Negrescu, am spus că nu înţeleg motivele demisiei. Domnul Negrescu a explicat că i s-au luat anumite atribuţii şi nu i s-a parut colegial. Am votat abţinere pentru domnul Ciamba", a mai spus primarul general.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Aghiotanti

Acum 5 ani

La vremuri noi...tot noi. Deviza istorica a partidului comunist, acum aplicata. Felicitari, Romania. Copiii sefilor nostrii vor fi sefii copiilor nostrii.. si asta era una, care se aplica la dinastiile comuniste si desigur, clanurile PSD care domnesc ca voievozii din 1500, in teritoriile ocupate. A se intelege prostite pana la inconstienta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus