Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

Epilog - ultima parte a trilogiei de teatru-muzical „Povestea Chitarei” se joacă vineri. Din distribuţia piesei, trupa Revolver (CP)

Epilog - ultima parte a trilogiei de teatru-muzical „Povestea Chitarei” se joacă vineri. Din distribuţia piesei, trupa Revolver (CP)

„Povestea Chitarei” se încheie vineri, 23 noiembrie, la Sibiu, cu premiera părții a treia a trilogiei de teatru-muzical. Spectacolul „Epilog” se joacă la Oldies Pub, de la ora 20:00, iar invitată este una dintre cele mai tinere trupe din Sibiu, Revolver.

Biletele sunt disponibile online pe Kompostor.ro - kompostor.ro/8753 la prețul de 25 de lei, dar se găsesc și fizic la Agenția Teatrală și Librăria Humanitas.

În continuarea primelor două părți în care i-am cunoscut pe Albert - copilul care vedea sunete și auzea culori, dar și pe tatăl său, povestea conturează acum momentul în care copilul urmărește să își trimită chitara în cosmos. Momentele teatrale susținute de actorii Andrada Grosu și Claudiu Fălămaș sunt completate de muzica metal plină de energie cântată live de cei 5 tineri din trupa locală Revolver.

„Nu mi-aș putea imagina o zi în care să nu ascult muzică sau să nu cânt. Sunetele muzicii mă însoțesc în aproape toate activitățile mele”, declară Haris, toboșar în trupa Revolver.

De punerea în scenă a spectacolului s-a ocupat Bogdan Sărătean, iar textele sunt semnate de Flaviu Suhastru.

Povestea spectacolului:

Se spune că la un moment dat a existat un copil pe nume Albert care visa să trimită o chitară în cosmos. Poate că ați auzit de povestea lui. Ei bine, noi am fost destul de sceptici la început. Cum naiba să trimiți o chitară în cosmos? Dar totuși se pare că e posibil. Se poate trimite orice în cosmos. Dacă ai bani, bineînțeles. Alchimistul urban Grigorovici avea dreptate. Orice se poate cu bani. Dacă ai destui bani poți trimite chiar și mașini în cosmos. Elon Musk a trimis una, anul acesta în 6 februarie. A fost mare tam-tam atunci. Nimeni n-a înțeles de ce? Adică Albert chiar avea motive să trimită chitara în cosmos pentru că ea conținea toate sunetele din univers și el voia să salveze această chitară. Dar Elon Musk, ce naiba a avut cu mașina aia? A vrut să o salveze? Sau să ne salveze pe noi de mașini ca să putem cânta mai mult? Să nu ne mai aruncăm banii pe mașini, ci pe chitări sau chitare. Să fie asta oare? Probabil. Oricum, fără muzică nimic nu e posibil.

Trilogia „Povestea Chitarei” este o serie produsă de Asociația Culturală PLAY cu sprijinul BIS Teatru, având până în acest moment multiple reprezentații la Sibiu, Cluj-Napoca, Alba Iulia și Mediaș.

Proiectul este co-finanțat de AFCN.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus