Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Fiscul cheamă sibienii la sediul de pe Calea Dumbrăvii. La discuții, nu pentru popriri

Fiscul cheamă sibienii la sediul de pe Calea Dumbrăvii. La discuții, nu pentru popriri

Într-o acțiune inedită după reorganizarea administrației fiscale din România, reprezentanții Administrației județene a finanțelor publice invită sibienii la discuții, pe mai multe teme.

Comunicarea on-line cu inspectorii fiscali, schemele de ajutor de stat pentru societăți comerciale, eșalonarea la plată a datoriilor ori noutățile legate de regimul caselor de marcat sunt câteva din subiectele pe care inspectorii Fiscului sibian le propun în cadrul unei întâlniri programată în cursul zilei de joi. Întâlnirea are loc în cadrul unei acțiuni impusă de Agenția națională de administrare fiscală la nivelul întregii țări, acțiune în cadrul căreia sunt programate 115 întâlniri cu contribuabilii pe parcursul acestei luni.

La Sibiu, conducerea AJFP a stabilit ca întâlnirea cu contribuabilii interesați de relația fiscală cu statul român să aibă loc joi, 22 noiembrie, de la ora 11:00 (la sediul de pe Calea Dumbrăvii, nr. 17, etaj I, camera 111).

Potrivit reprezentanților Fiscului sibian, locurile sunt limitate, prin urmare cei interesați sunt invitați să se înscrie mai întâi, prin intermediul unui formular de contact on-line, care poate fi găsit aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Nemilosu

Acum 5 ani

Au pogacele cu jumari si suc de mere?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus