Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Johann Strauss Ensemble vine pentru copiii sibieni. ”Copiii iubesc muzica clasică”, un concert-eveniment

Johann Strauss Ensemble vine pentru copiii sibieni. ”Copiii iubesc muzica clasică”, un concert-eveniment

După 12 ani în care concertele de Crăciun susținute de Johann Strauss Ensemble la Sibiu au avut loc cu casa închisă de fiecare dată, orchestra vieneză concertează în premieră într-un eveniment gândit și dedicat pentru cei mici. “Copii iubesc muzica clasică“ este un concert programat să aibă loc pe 14 decembrie, de la ora 17:00, la Centrul cultural “Ion Besoiu“.

Apreciata orchestră vieneză Johann Strauss Ensemble revine la Sibiu cu un concert gândit exclusiv pentru cei mai tineri dintre melomani. Sub bagheta carismaticului concert-master Russel McGregor, artiștii consacrați ai orchestrei vor susține un concert în cadrul căruia vor renunța la atmosfera sobră. “Vom crea un mediu prietenos, cald, de comunicare, de joacă și interacțiune cu copii, având ca scop renunțarea la ideea că muzica clasică este greoaie sau greu accesibilă. Dacă este înțeleasă, muzica clasică poate să ofere senzații și experiențe de neuitat”, este mesajul orchestrei vieneze către sibieni.

Russel McGregor Russel McGregor

“Copiii iubesc muzica clasică“ este un proiect cultural-educațional susținut de Primăria municipiului Sibiu, prin intermediul Agendei culturale, și are rolul de a stârni interesul copiilor din Sibiu, atât pentru muzica clasică, cât și pentru instrumentele care îi dau viață, oferind astfel celor mici o alternativă de petrecere a timpului liber. Totodată, proiectul își propune să atragă atenția părinților și bunicilor asupra faptului că muzica are un rol important în dezvoltarea copiilor. În cadrul concertului de la Sibiu, instrumentiștii vienezi vor împleti acordurile muzicale cu momente de dans, de teatru, cu jocuri și ghicitori. “Copiii vor cunoaște temperamentele și specificul popoarelor, călătorind printre notele compozitorilor Strauss, Mozart, Dvorak sau Haydn“, propun instrumentiștii orchestrei Johann Strauss Ensemble.

copii strauss mcgregor bomboane

“Copii iubesc muzica clasică“ este un eveniment recomandat de publicația Turnul Sfatului Vineri, 14 decembrie, ora 17:00 Centrul cultural “Ion Besoiu“ din Sibiu Biletele pot fi achiziționate de la Agenția teatrală de pe str. Nicolae Bălcescu Prețul unui bilet: 30 de lei

Reguli de vânzare a biletelor

Biletele pentru concertul “Copiii iubesc muzica clasică“ au fost puse în vânzare de marți, 19 noiembrie, prin intermediul Agenției teatrale de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 17. Prețul unul bilet este de 30 de lei (atât pentru cei mici, cât și pentru adulții care îi însoțesc). Iar pentru că acest eveniment este gândit și dedicat celor mici, organizatorii anunță faptul că numărul biletelor cumpărate de către adulți nu îl poate depăși pe cel cumpărat pentru cei mici (exemplu: dacă o persoană cumpără un bilet pentru un copil, va mai putea cumpăra cel mult un bilet pentru un adult care să îl însoțească. Dacă vor fi cumpărate două bilete pentru copii, vor mai putea fi cumpărate cel mult două bilete pentru adulții însoțitori etc.).

 

 

logo actiune cofinantata de primaria sibiu “Copiii iubesc muzica clasică“ este o acțiune cofinanțată de Primăria municipiului Sibiu

Sponsori: 

 

Feleacul Feleacul

Con-A Con-A

Zacaria Group Zacaria Group

Soma Soma

 

 

“Copii iubesc muzica clasică“ este un eveniment care se bucură de susținerea următorilor parteneri: PIANO Gastro Pub, Forever Dance, florăriile Tulipa, Smart Print, Plastic Pro, MagnetCV și Magic FM.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus