Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
22°C

Sala Transilvania a găzduit Campionatul Ardealului la baby și minibaschet (CP)

Sala Transilvania a găzduit Campionatul Ardealului la baby și minibaschet (CP)

Sala Transilvania a fost, în perioada 17-18 noiembrie, gazda Campionatului Ardealului, turneu de baby și minibaschet organizat de Alpha Sport Team Sibiu. Patru cluburi au participat la această etapă a turneului, la categoriile U10 – U11. Zeci de copii s-au întrecut sâmbătă și duminică pe parchetul Sălii Transilvania. Cluburile U BT Cluj Napoca, ACS Star Oradea, ACS Gladius Tg. Mureș și organizatorul turneului, Alpha Sport Team Sibiu, au participat la Campionatul Ardealului, toate cu câte două echipe, la categoriile U10 și U11.

Campionatul Ardealului - Sala Transilvania (3)

Două zile pline de baby și minibaschet

Turneul a debutat sâmbătă, la ora 12:30, cu partida dintre Alpha Sibiu și U BT, categoria minibaschet, după care au intrat pe teren și echipele de babybaschet ale celor două cluburi. Au urmat alte patru meciuri la cele două categorii de vârstă, între echipele U BT Cluj Napoca – ACS Gladius Tg. Mureș și ACS Gladius Tg. Mureș – ACS Star Oradea. Campionatul Ardealului s-a reluat duminică, de la ora 9, cu partidele dintre ACS Star Oradea – U BT Cluj Napoca, Alpha Sibiu – ACS Star Oradea, ACS Gladius Tg. Mureș – Alpha Sibiu. Pe parcursul celor două zile copiii au oferit un baschet frumos și de calitate, fiind susținuți constant din tribune de numeroși suporteri.

Campionatul Ardealului - Sala Transilvania (6)

„Am organizat în Sala Transilvania prima etapă a Campionatului Ardealului din acest sezon, vor urma alte trei etape organizate de restul echipelor angrenate în turneu. A fost un eveniment premergător turneului internațional care va avea loc în decembrie tot în Sala Transilvania - Alpha Basketball Tour Sibiu. Turneul de weekendul trecut s-a desfășurat în condiții foarte bune, echipele au jucat un baschet de calitate, iar cluburile care au venit la Sibiu au fost foarte mulțumite de organizare și de felul în care au fost primite aici. Mulțumim Sălii Transilvania pentru deschidere și amabilitate”, a declarat Alexandru Hulpuș, președintele Alpha Sport Team Sibiu.

Alpha Basketball Tour devine competiție internațională

O nouă competiție adresată categoriilor U10 și U11 la baschet masculin va avea loc în Sala Transilvania între 8-9 decembrie. Alpha Sibiu organizează pentru al doilea an la rând turneul „Alpha Basketball Tour”, care din acest an devine internațional. Șase cluburi, printre care și unul din Serbia, vor lupta pentru trofeul competiției: Baschet Star Oradea, Sport Club Foka Kragujevac Serbia, Vest Activ Timișoara, Gladius Tg. Mureș, CSU Sibiu, Alpha Sport Team Sibiu.

Campionatul Ardealului - Sala Transilvania (4) Campionatul Ardealului - Sala Transilvania (2) Campionatul Ardealului - Sala Transilvania (7) Campionatul Ardealului - Sala Transilvania (5)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

cosmin

Acum 5 ani

Ah ce bine suna campionatul Ardealului, Lets make Transylvania Great Again!
Raspunde

@Cosmin

Acum 5 ani

O fi sunand bine, domn' Cosmine, insa existenta SI a acestei competitii (sportive) vine in totala contradictie cu pretentia domnmului antrenor de la echipa de baschet seniori a Sibiului care clameaza oriunde despre faptul ca lipsa cronica de performanta la acel nivel (n.r. de seniori) se datoreaza in principal imposibilitatii ca super-componentii acelei echipe sa poata bate mingea in Sala Transilvania din Sibiu avind statutul de beneficiari exclusivi !???!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus