Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

S-a lansat a treia ediție a cărții „Femei puternice, femei de succes!”

S-a lansat a treia ediție a cărții „Femei puternice, femei de succes!”

Cea de-a treia ediție a volumului Femei puternice, femei de succes!, culegere de intreviuri cu cele mai importante doamne ale Sibiului, a fost lansastă în 27 noiembrie, la Teatrul Gong.

Sibiencele care excelează, prin muncă și pasiune, în domeniul în care activează și-au prezentat poveștile despre succes și putere.

„Ducem acest proiect pas cu pas de 12 ani și aș dori să fac o observație: chiar dacă numărul doamenlor prezente în carte este tot de 50, ca și la prima ediție, atunci efortul nostru era mult mai mare, pentru că în funcțiile de conducere femeile erau mult mai puține. În urmă cu șase ani, numărul doamnelor a crescut vizibil, iar anul acesta, la cea de-a treia ediție, când am pregătit lista cu posibilele nominalizări, am constatat că aveam peste 100 de nume. Dar, cu ajutorul unor domni reprezentativi pentru fiecare domeniu în parte, am reușit să facem o selecție a celor mai importante 50 de doamne care să facă parte din carte”, a spus Ioana Curta, inițiatorul proiectului.
În paginile cărții și-au găsit locul reprezentante din toate domeniile vieții publice sibiene: administrație, cultură, educație, medicină, business, justiție, sport, politică, mass-media.
„Sunt povești fascinante, povești despre succes, povești despre putere. Putrea de a crede cu adevărat în ceea ce faci, puterea de a o lua de la capăt atunci când totul părea pierdut. Dar cred că cel mai important, veți descoperi în carte puterea de a spune NU. Și aș vrea să vă spun acum ceea ce nu veți găsi în carte...nu veți găsi femei cu FAIMĂ. Pentru că faima o poți obține relativ ușor, prin diferite conjuncturi, însă ceea ce ați construit dumneavoastră este bazat pe muncă, pasiune și puterea de a crede că lumea este o scenă pe care femeile și bărbații o pot împărți în mod egal și își pot împărți succesul în mod egal”, le-a transmis celor 50 de femei puternice și de succes, Teodor Boantă, editor al lucrării.
femei de succes carte (1)

Femeilor de succes din Sibiu le-a transmit un mesaj și primarul Astrid Fodor.

„Sunt onorată să fiu inclusă în acest album, în compania unor doamne cu adevărat deosebite prin calitățile lor personale și profesionale. Am răsfoit cu plăcere albumul pentru că am găsit în paginile sale sibience care se disting prin faptul că sunt cu adevărat puternice și au știut să își dezvolte o carieră de succes, fără a-și pierde din feminitate. Îi felicit pe organizatori pentru faptul că au înțeles că astăzi, noi, doamnele, ne caracterizăm și ne place să fim caracterizate nu doar prin prisma genului nostru, a frumuseții sau a eleganței, ci și prin rezultatele profesionale pe care le obținem, având capacitatea și toate calitățile să performăm. Vreau să vă urez succes tuturor în continuare și să vă transmit “Sărbători fericite!” și un An Nou cu bucurii personale și reușite profesionale”, a transmis Astrid Cora Fodor, Primarul Municipiului Sibiu.
femei de succes carte (4)

Proiectul s-a încheiat cu un dineu pregătit de Pardon Café&Restaurant, acompaniat de Gorgandin, vinuri din inima Transilvaniei și îndulcit de Mini Delights Studio.

„Pentru că ne dorim ca atât sibienii cât și turiștii care ne vizitează orașul să cunoască femeile puternice ale Sibiului, volumul va fi distribuit gratuit în instituții și în locuri publice din oraș”, a adăugat Ioana Curta.
Femei puternice, femei de success este un proiect organizat de Asociația s-Xplorator, în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Culturală.

femei de succes carte (5) femei de succes carte (3) femei de succes carte (2)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

tanti marioara

Acum 3 ani

Ce femei de succes! Or fi tot cu nasul in afacerea ori in profesia lor de nu stiu nici sa se imbrace...
Raspunde

Doi Zece

Acum 3 ani

Pai.... daca chiar ar fi de succes, n-ar avea nimeni nevoie de cartile astea de 2 lei. Prin simplu fapt ca exista, asa ceva, se dovedeste ca toata treaba asta feminista, pute groaznic. Normal ar fi... oameni de succes sau europeni de succes, unde ar fi toata lumea inclusa. N-ai cum sa faci un clasament al "succesului" real si sa incluzi doar femeile sau doar barbatii..... cam asa de proasta e lumea printre care ne aflam, dragi semeni babuini.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus