Vineri,
09.12.2022
Partial Noros
Acum
1°C

Automatele stradale Tursib nu dau rest (CP)

Automatele stradale Tursib nu dau rest (CP)

Automatele de vânzare a biletelor Tursib, amplasate în staţiile de călători, au funcţionat cu monede de 50 de bani, bancnote de 1 leu şi bancnote de 5 lei. Constructiv, automatul dădea rest în monede de 50 de bani.

In ultimul an, ne-am confruntat cu o criză tot mai acută datorată lipsei pe piaţă a monedelor de 50 de bani. S-au căutat tot felul de soluţii împreună cu băncile colaboratoare sau chiar apelând la alte societăţi comerciale care rulează aceste monede. Situaţia a devenit tot mai problematică, astfel încât împreună cu constructorul automatelor s-a ales soluţia ca automatele să funcţioneze doar cu monede de 50 de bani şi bancnote de 1 leu şi să nu mai dea rest.

S-a schimbat softul automatelor pentru a funcţiona pe principiul explicat mai sus şi suntem în curs de schimbare a colantelor de pe aceste aparate. Rugăm clienţii să înţeleagă situaţia şi să pregătească bani exact, când doresc să achiziţioneze bilet de la automatele de vânzare din staţii.

Bilete Tursib se pot achiziţiona şi de la agenţia şi chioşcurile Tursib, de la colaboratorii noştri (magazine, chioşcuri), care au afişat „Aici se vând bilete Tursib” sau direct din autobuze, cu card contactless sau cu telefonul, utilizând aplicaţia 24pay.

Recomandăm clienţilor să ia în calcul achiziţia de abonamente, acestea oferind o reducere substanţială, în funcţie de numărul de călătorii pe care le fac. Spre exemplu, un abonament lunar costă 65 lei şi se poate călători pe baza lui toată luna, pe orice traseu, un număr nelimitat de călătorii. De 65 lei se pot cumpăra 32 de bilete, deci se pot efectua 16 călătorii dus-întors. Persoanele care în timpul controlului, nu prezintă un titlu de călătorie valabil, vor fi sancţionate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Bilete Tursib

Vizualizari: 1532

Comentarii

1 comentarii

McD

Acum 4 ani

De mult am spus ca trebuiesc eliminate monezile de 5,10 bani si introduse cele de 1, 2 lei pentru a ne simplifica cumparaturile si platile implicit. Bancnota de 1 leu valoreaza cam 0,22 € adica nimic...Europa de vest are monezi de 1 si 2 €, adica de aproximativ 5 si 10 lei, cred ca ar trebui sa ne aliniem si noi, Ar trebui batute monede de 1 si 2 lei si bancnote de 20 lei, se va obtine astfel mult mai usor restul de la 50 lei sau 100 lei cu ajutorul bancnotelor de 20 lei, precum si restul de la 5 sau 10 lei cu ajutorul monezilor...nu mai spun de utilitatea LA DIFERITE AUTOMATE. CAFEA, PARCARE,s.a.m.d...poate are cineva urechi sa auda...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus