Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-15°C

7 copii și un adult, intoxicați din cauza unui generator pe benzină în Sibiu

7 copii și un adult, intoxicați din cauza unui generator pe benzină în Sibiu

Șapte copii și un adult au avut nevoie de îngrijiri medicale, sâmbătă dimineața, după ce s-au intoxicat într-o locuință din cauza unui generator pe benzină. La fața locului au intervinit un echipaj SMURD și o ambulanță.

Incidentul a avut loc sâmbăta, în jurul orei 10:30. ISU Sibiu a anunțat că un echipaj SMURD și o echipă a Serviciului județean de Ambulanță au intervenit pentru a acorda ajutor pentru șapte copii și un adult care s-au pomenit intoxicați din cauza unui generator pe benzină, folosit să încălzească o locuință improvizată, de pe strada Zăvoi din Sibiu.

Copiii au vârstele cuprinse între 4 și 12 ani, iar adultul - aproximativ 40 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, cinci copii, conștienți, au fost preluați de echipajele SMURD, fiind în stare stabilă. Aceștia se transportă la Spitalul Clinic de Pediatrie. Alți doi copii și adultul care se afla cu ei au fost preluați de SAJ. Liliana Blaga de la Serviciul Ambulanță a transmis că și aceștia sunt conștienți și stabili, fiind transportați de asemenea la Pediatrie și la UPU Sibiu.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Silvian Olaru

Acum 3 ani

Sunt rapidisti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus