Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Motivul din spatele absenței: Staff-ul lui Gică Popescu trimite invitații sâmbătă după-masă, pentru luni

Motivul din spatele absenței: Staff-ul lui Gică Popescu trimite invitații sâmbătă după-masă, pentru luni

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a lansat astăzi un nou atac împotriva președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, pe care a acuzat-o că a ratat o întâlnire cu staff-ul care organizează Campionatul European de Fotbal EURO 2020. ”Întâlnirea a vizat elaborarea unui plan de promovare turistică în care sunt incluse șapte județe, printre acestea și Sibiul, în contextul în care România va găzdui în vara anului 2020 patru dintre meciurile ce se vor juca în cadrul celei mai importante competiții sportive din Europa. Din păcate, singurii reprezentanți ai Consiliilor Județene invitate care au lipsit de la întâlnire au fost cei de la Sibiu. La dezbaterea prezidată de consilierul  premierului, domnul Popescu, au participat reprezentanți ai Ministerului Turismului, Ministerul de Externe, Ministerul Tineretului și Sportului și membri ai Instituțiilor Prefecților și ai Consiliilor Județene din București, Suceava, Tulcea, Constanța, Brașov, Prahova. Singurii care au spus pas la o întâlnire de o asemenea anvergură au fost PNL-iștii de la CJ Sibiu”, susține Trif într-un comunicat de presă transmis astăzi.

Mailul transmis de Sorina Dinicu, șefa de cabinet a Consilierului onorific Gheorghe Popescu, a fost trimis pe adresa Consiliului Județean Sibiu sâmbătă, la ora 12.31, în condițiile în care întâlnirea trebuia să se desfășoare peste 49 de ore, la Vila Lac 1 din București. În plus, în mail se specifică faptul că numele participanților și datele lor de identificare trebuiau trimise mai repede, deoarece locația este păzită de SPP și există un acces limitat în locație. Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu susțin că era absolut imposibil să participe cineva la întâlnire după ce invitația a ajuns în week-end, pe un mail de serviciu, fără să se fi dat un telefon în prealabil pentru a-i anunța de eveniment. Este de semnalat și felul în care arată această invitație oficială: cu greșeli gramaticale, scrisă în grabă, cu virgule puse aiurea și diacritice scrise doar din când în când.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

El

Acum 5 ani

Da, specific, marca inregistrata "Viorica". Iar cap de lebenita Trif, spune jumatati de adevar trunchiat, doar sa gaseasca tap ispasitor!, rusine.
Raspunde

yyy

Acum 5 ani

daca mai era nevoie de INCA o dovada a ticalosiei, demagogiei si nesimtirii PSDistilor
Raspunde

kokos

Acum 5 ani

bogdanele , mai bine taceai in loc sa vii cu acuzatii din astea ieftine.Nu sunt fan Daniela Campean , insa e bataie de joc sa trimiti mail la consiliul judetean sambata la pranz prin care sa anunti o intalnire luni la pranz.Despre greselile gramaticale n-are rost sa mai vorbim , numai oameni inculti si agramati promovati de psd in functii pe baza de pile, relatii , cunostinte
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus