Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Teodorovici : Firmele ar putea fi împărţite în trei categorii - A, B şi C, din 2019

Teodorovici : Firmele ar putea fi împărţite în trei categorii - A, B şi C, din 2019

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a spus, miercuri, că, de anul viitor, firmele ar putea fi împărţite în trei categorii, reglementările fiind deja în discuţie în Parlament.

Ministrul Finanţelor a precizat, miercuri, în cadrul „Forumului Capitalului românesc”, că, în prezent, se caută „un temei legal”, ”pentru a împărţi firmele în trei categorii, A, B şi C”, iar măsura să fie adoptată „până la finalul acestui an”, astfel încât să intre în vigoare de anul viitor.

În prima categorie vor fi incluse firmele care nu au obligaţii faţă de terţi şi faţă de stat, scrie Mediafax. Teodorovici a subliniat că, în cazul acestei categorii de firme a fost propuse facilităţi sau un „tratament care să încurajeze conformarea voluntară”, astfel încât mai multe companii să fie tentate să facă parte din această categorie.

Ministrul Finanţelor a menţionat că această propunere este inclusă printre amendamentele de la ordonanţele de urgenţă 25 şi 89, pentru care luni va fi votul în Plenul Parlamentului.

Comentarii

1 comentarii

Rebutul Comunist

Acum 2 ani

Un rebut cominist, acest pacalici de ministru PCR 2. Ar trebui sa se duca prin Burkina Faso cu asemenea idei. Se mira cum sa mai dea niste tunuri, ca raman oamenii prin spitale fara medicamente, ...pentru concediile lor si ale amantelor, pentru Porsche-urile care umbla prin bucuresti si desigur si pentru motorina lor si mall-uri....sunt multe lucruri pentru care oamenii merita sa moara prin spitale. Nu credeti ? Si nu doar prin spitale...peste tot.. ideea e, in timp ce mor, sa le cada portofelele direct in mainile iscusite ale acestui domn prezentabil.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus