Marţi,
30.11.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Un nou incendiu la spital. De data asta la Maternitate

Un nou incendiu la spital. De data asta la Maternitate

Un incendiu izbucnit la Spitalul Județean Sibiu a fost semnalat în clădirea în care se afla maternitatea, în această seară. Incendiul a fost lichidat în scurt timp de către angajați cu un stingător, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu. Pompierii au intervenit la fața locului cu autospeciale de stingere și ambulante SMURD pentru a se asigura că pericolul a fost îndepărtat.

La începutul lunii noiembrie în subsolul secției de Urologie de la Spitalul Clinic Județean Sibiu a mai izbugnit un incendiu. Sursa probabilă a incendiului a fost atunci un scurt circuit la sistemul electric. Personalul și pacienții aflați la parter s-au autoevacuat și nu au fost persoane afectate de incendiu.

Pompierii sibieni au intervenit și în 26 octombrie, după ce în subsolul unității de primiri urgențe a spitalului a fost semnalat un incendiu. Situația de urgență a fost cauzată de mai multe resturi de țigări acumulate în interiorul clădirii, la subsol. Potrivit ISU Sibiu, fumul s-ar fi putut transforma cu ușurință în incendiu.

 

Foto: Arhivă

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus