Vineri,
14.05.2021
Ploi Scurte
Acum
15°C

Cine va fi premier dacă pică Guvernul Dăncilă. Orban: președintele PNL!

Cine va fi premier dacă pică Guvernul Dăncilă. Orban: președintele PNL!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă desfășurată Alba Iulia că el este propunerea partidului pentru funcţia de premier. El a precizat totuși că liberalii vor susţine cea mai bună formulă de guvernare, dacă moţiunea de cenzură trece. Întrebat care este propunerea de premier, Ludovic Orban a răspuns:  "Decizia Partidului Naţional Liberal este foarte clară, este luată în Consiliul Naţional, candidatul la funcţia de prim-ministru este preşedintele partidului".

Orban a apreciat că, în cazul căderii Guvernului, cea mai bună soluţie ar fi alegerile anticipate.  Chestionat de ce PNL nu susţine un premier agreat de toată opoziţia, Orban a replicat: ”Obiectivul nostru fundamental este să dărâmăm acest guvern. Orice formulă de guvernare care se va forma, evident că vom susţine cea mai bună formulă care este din punctul nostru de vedere şi evident care poate să beneficieze de sprijinul unei majorităţi parlamentare. Deşi eu vă spun că cea mai bună soluţie pentru România, în cazul căderii guvernului, este reîntoarcerea la popor, pentru că opţiunile politice s-au modificat dramatic în raport cu opţiunile politice care au fost exprimate la alegerile din 2016. De regulă, când se întâmplă aşa ceva în democraţiile normale din lumea asta, se ajunge la alegeri anticipate pentru a reseta practic parlamentul şi mai ales a reconferi legitimitate instituţiilor care exercită puterea în România”.psd

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Albastru

Acum 2 ani

USR e singurul partid din Romania care poate prelua guvernarea si singurul care a facut opozitie serioasa vreodata. Pnl nu a dovediti nimic doar s-a complacut in tot felul de combinatii sa ramana in scena. Femeile liberale sunt de toata isprava.
Raspunde

Lenroc

Acum 2 ani

Doamne, ferește-ne!!!!!!
Raspunde

HOP

Acum 2 ani

PNL ...un partid Slab,din pacate ptr. Ro.cu multi morti in dulap(motivul ptr. care nu-i cu mult diferit de psd,fara programe viabile ptr. tara ,demagogie ,si atit ,la os ..si atit !
Raspunde

Andrei

Acum 2 ani

Domnul Orban trebuie sa organizeze PNL si sa castige viitoarele alegeri parlamentare din 2020 ,ca sa poata accede in functia de prim ministru!Asta e cea mai sigura cale,restul sunt POVESTI!
Raspunde

elevul bula

Acum 2 ani

Mai, Andrei, tu chiar esti un visator! si un idealist in ale politicii!
Raspunde

Evi

Acum 2 ani

Vai de capul lui!
Raspunde

sibian dezamăgit

Acum 2 ani

In niciun caz! Poate un solo la chitara sau mandolina de la dl. Orban!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus