Vineri,
24.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

VIDEO Electricienii sibieni, solicitați la o defecțiune ”strălucitoare” în Ajunul Crăciunului

VIDEO Electricienii sibieni, solicitați la o defecțiune ”strălucitoare” în Ajunul Crăciunului

Echipele de intervenție ale SDEE Electrica au remediat, în Ajunul Crăciunului, o defecțiune la rețeaua de pe Valea Sadului. Dincolo de condițiile dificile de intervenție pentru electricieni, incidentul a generat și imagini rare, cu un început de incendiu cauzat de un izolator defect.

Incidentul din seara Ajunului de Crăciun s-a produs la rețeaua de 110 kV, defecțiunea afectând locuitorii din întreaga zonă a Văii Sadului. Reprezentanții Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Sibiu au intervenit pe timp de noapte în condiții apreciate drept dificile, cu vânt puternic. Defecțiunea a fost remediată în aproximativ două ore și a presupus o activitate complexă.

Incidentul de pe Valea Sadului a apărut în urma ”străpungerii unui izolator”. Acești izolatori sunt cei de care ”atârnă” liniile aeriene de transport a energiei, fiind legați la rândul lor de cadre metalice.

Tot în Ajun de Crăciun și în paralel cu acțiunea de mai sus, o altă echipă a SDEE Electrica a intervenit la un incident produs pe Valea Lotrioarei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Unu'

Acum 5 ani

A fost aceeasi echipa la amandoua defectele. E lipsa crasa de personal .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus