Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

TSTV cu Ana Lutghart Tincu, managerul Arena Platoș: ”Asociații acestui resort cred foarte mult și vor să dezvolte, să aducă din conceptul întâlnit în Austria”

TSTV cu Ana Lutghart Tincu, managerul Arena Platoș: ”Asociații acestui resort cred foarte mult și vor să dezvolte, să aducă din conceptul întâlnit în Austria”

Invitatul emisiunii de astăzi este Ana Lutghart Tincu, managerul Complexului de Schi și Snowboard Arena Platoș de la Păltiniș.

Posibilitatea dezvoltării sistemului existent de pârtii, mărirea parcării, evenimentele dedicate trecerii dintre ani sau noile tarife, sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul acestei emisiuni.

”Am deschis sezonul de schi la 1 decembrie și foarte bine a mers până acum. Ne-a ajutat un pic și vremea, am avut temperaturi cu minus și băieții au lucrat – mulțumesc lui Dumnezeu, zi și noapte ca să facă zăpadă! Nu știu dacă știe toată lumea, dar noi, ca să putem să producem zăpadă, trebuie să avem măcar minus cinci grade Clesius”, spune Ana Tincu, managerul Complexului de Schi și Snowboard Arena Platoș.

Pentru perioada Revelionului reprezentanții complexului Arena Platoș oferă, împreună cu partenerii lor, un pachet special de servicii, care combină schiul cu petrecerile în noapte.

”E un concept inedit în România, prin care oamenii schiază pe timpul zilei și petrec pe timpul nopții. Pot să combine partea de distracție cu sporturile de iarnă. Din 31 decembrie până în 2 ianuarie 2019”, mai spune Ana Tincu.
Managerul complexului Arena Platoș concluzionează că ”asociații acestui resort cred foarte mult și vor să dezvolte, să aducă tot mai mult din conceptul întâlnit în Austria”.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

13 comentarii

the one

Acum 3 ani

Daaaa.... exact ca in Austria! Dar nu in ceea ce priveste calitatea partiilor, a instalatiilor, etc... Mai degraba a preturilor practicate... 13 lei shotul de Jagger la apres ski??! Adica o scumpire cu 30% fata de anul trecut?? Asta da aroganta! Personal am platit si voi mai plati considerabil mai mult pt. matrafox, insa in locatii si evenimente net superioare celor de la Palti.
Raspunde

rosu

Acum 3 ani

"...13 lei shotul de Jagger..." Te referi la Sir Michael Philip Jagger, la Jägermeister sau la Jagertee? Sa stim si noi, care nu merem la Arena Platos.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alzara 1918ea a

Acum 3 ani

Bea la șes !
Raspunde

beutorii

Acum 3 ani

Bea tu cu neamul tau!
Raspunde

@@@

Acum 3 ani

Sa faca, sa faca! Uite asa au unde sa-si cheltuiasca banii parvenitii si imbogatitii trazitiei noastre! Da-ti-i cu jaggermeister si alte licori ca sa uitati unde traiti si de unde ati plecat...
Raspunde

the one

Acum 3 ani

Cam cat de nasoala trebuie sa iti fie viata incat sa consideri ca Jagger e pt. parveniti??!
Raspunde

McD

Acum 3 ani

Din pacate vise fara posibilitati reale...nu poti compara o culme a unui deal cu nesfarsitele partii din Austria. Stai 10min. la coada la teleschi si cobori in 25sec., posibilitati de dezvoltare a unor noi partii nu prea vad in viitor , avand in vedere inaltimea mica la care se afla partiile si faptul exista prea mult teren in zona cu pante mai abrupte ci poate doar pentru schi fond!!!..oricum ce este acum e ceva mai mult decat nimic si asta ne bucura, chiar daca preturile sunt aproape ca in Austria!!!
Raspunde

Daniel S.

Acum 3 ani

Doar un om prost poate sa compare Paltinis cu Austria. Pai in Paltinis se schiaza de la 1400m in jos iar in Austria de la 1400m in sus... Publicitate mincinoasa este acest articol. La Arena Platos poate fi cel mult o Scoala de ski.
Raspunde

me345

Acum 3 ani

Raspunde

dan

Acum 3 ani

Sunt sigur ca si in austria drumul de acces catre statiune e blocat la prima partie. Cumparati terenuri si faceti-va parcare. Desi s-ar putea sa fie si asta o strategie:daca nu esti la prima ora in Paltinis, mai departe de platos nu poti sa mergi.
Raspunde

Ciobotica Cucului

Acum 3 ani

Ar trebui sa faceti ceva cu pista mare ! Aia de langa chestia aia manelista care gazduieste si un telescaun. Sa cumpere cineva alea sau sa-i oblige pe comunistii care le-au mostenit sa faca ceva....
Raspunde

Dan Andrei

Acum 3 ani

Am fost duminică la arena platos cu 4 liceeni, am plătit cartela pentru o zi, după trei ture unui copil nu i-a mai funcționat cartela, când a mers să o schimbe i sa cerut 10 lei garanția. Nu mi s-a părut corect(această cartela a fost folosita 7 ani cum am aflat de la doamna) ca să plătească aceasta sumă pentru că nu a fost ruptă sau pierdută de copil. În condițiile în care acest copil a plătit 150 lei pentru cartelă și echipamente.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus