Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Planul PNL pentru 2019: Câștigăm europarlamentarele și Iohannis, un nou mandat de președinte

Planul PNL pentru 2019: Câștigăm europarlamentarele și Iohannis, un nou mandat de președinte

Colegiul Director Judeţean al PNL Sibiu s-a reunit astăzi pentru a stabili strategia pentru anul electoral 2019. Concluzia întâlnirii: ”2019 este anul în care PNL va câștiga alegerile europarlamentare și Klaus Iohannis un nou mandat de președinte al României europene!”, după cum a anunțat președintele organizației, Raluca Turcan.

Au prezidat întâlnirea alături de Raluca Turcan: Constantin Șovăială – deputat și secretar general al organizației, Sebastian Dotcoș – administrator public al Consiliului Județean, Marcel Luca- vicepreședinte al CJ Sibiu, Gheorghe Roman – primar al municipiului Mediaș, Daniela Cîmpean – președinte al CJ Sibiu, Nicolae Neagu – deputat, Răzvan Pop – viceprimar al Sibiului și Virgil Popa, candidat al PNL Sibiu pentru alegerile europarlamentare. ”Primari, aleși județeni și locali PNL, parlamentari ai PNL de Sibiu, oameni de afaceri, membri ai PNL, cu totii, astăzi și-au manifestat convingerea că înlăturarea PSD este nu doar un gest politic, ci o responsabilitate față de români. Începutul sfârșitului pentru Dragnea și compania îl reprezintă alegerile europarlamentare! Oamenii trebuie să știe și să înțeleagă că un partid care promovează valori antieuropene, care minte și ai cărui reprezentanți sunt la un pas de pușcărie, nu are ce să caute în Parlamentul European. Liberalii sibieni vor spune asta, tot mai apăsat, la fel cum vor spune care sunt soluțiile corecte ale PNL la dezastrul acestei guvernări.

Determinarea care a condus PNL Sibiu la cel mai bun rezultat din România la alegerile parlamentare trecute nu a fost o întâmplare! Am regăsit-o în această după-amiază la toți colegii din organizație, mai hotărâți ca oricând să dovedească oamenilor cine este și ce poate Partidul Național Liberal!”, a susținut Raluca Turcan după întâlnire.

Colegiul Director Judeţean (CDJ), este format din BPJ, președinţii organizaţiilor locale de pe raza judeţului și primarii membri PNL.

Colegiul Director se reunește trimestrial, sau ori de câte ori este necesar, la convocarea președintelui BPJ sau a mai mult de jumătate din membrii BPJ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

mihai

Acum 5 ani

haha! desi as vrea sa scap cat mai repede de ciuma rosie, am cel putin doua motive pentru care nu votez pnl: 1. dinozaurii obositi de pe listele de europarlamentare 2. dinozaurii obositi de prin conducere Deci, serios, chiar nu sunteti in stare sa veniti cu ceva nou???? De personajele pnl-iste de acum e satula lumea, stim cu totii ca nu sunt in stare de mai mult...
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

poate ca da poate ca nu la vot se va vedea adevarul!
Raspunde

Andrei

Acum 5 ani

Cred ca se face o confuzie!PNL Sibiu este bine organizat la nivelul judetului!Aici la Sibiu PNL va castiga locul 1!Dar in tara dezastru,sunt judete in care PNL nu are niciun deputat sau senator si acolo va fi printre perdanti!Alt incovenient Dreapta are multe partide pe langa PNL sunt ALDE,USR,PMP,PLUS care vor culege toti din voturile dreptei!Financiar PNL nu sta excelent,alt incovenient!In 13 noiembrie 2018 europarlamentarii PNL in frunte cu Macovei si Preda au votat impotriva Romanie!O colaborare USR-PLUS ar dezavantaja PNL!Mai sunt si alte motive perdante ,dar atat acum!Catre PNL nu va imbatati cu apa,la 20% cat vor merge la europarlamentare in mai 2019 nu va fi o Realizare ci un Esec!
Raspunde

consiliul Europei

Acum 5 ani

Dreams, boys, dreams!
Raspunde

Titi

Acum 5 ani

Cred că USR-Plus vor avea o ofertă mai bună decât figurile reciclate pe care le propuneti voi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus