Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Cursuri suspendate. Mai mulți copii sibieni stau acasă cu viroze

Cursuri suspendate. Mai mulți copii sibieni stau acasă cu viroze

Cursurile au fost suspendate în câteva școli și o grădiniță, din cauza virozelor respiratorii. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu, în vacanța intersemestrială școlile vor fi dezinfectate. 

Două clase și o grupă de grădiniță au intrat mai repede în vacanță, din cauza numărului mare de copilași bolnavi.

„Nu sunt școli închise în județul Sibiu. Există clase la care cursurile au fost suspendate, din cauza numărului mare de elevi care au viroze. Este o clasă pregătitoare la Școala Gimnazială Hermann Oberth din Mediaș, o clasă pregătitoare la Școala Gimnazială nr. 4 din Sibiu și o grupă de grădiniță la Elefănțelul Curios din Sibiu”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Constantin Dincă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu.

Potrivit sursei citate, pe perioada vacanței vor avea loc activități de igienizare în școli și grădinițe.

„Oricum copiii intră în vacanță, vineri fiind ultima zi din acest semestru. Pe perioada vacanței vor avea loc igienizările necesare în unitățile de învățământ, precum și aerisiri în toate încăperile”, arată reprezentantul ISJ Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus