Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO – Momentul în care un baraj cedează în Brazilia. Aproape 200 de victime

VIDEO – Momentul în care un baraj cedează în Brazilia. Aproape 200 de victime

The Guardian a publicat primele imagini cu momentul în care barajul din Brumadinho a cedat, apele revărsate omorând peste o sută de oameni.

La o săptămână după ce un baraj minier a cedat în statul brazilian Minas Gerais în care sute de persoane au murit sau sunt date dispărute, a apărut o înregistrare video care arată terifiantul moment în care valul de deșeuri mătură tot în cale, notează Guardian.

În prezent, sunt „248 de dispăruți, 115 morți și 71 corpuri identificate“, a declarat Flavio Godinho, locotenent-colonel al Apărării Civile, din Minas Gerais (un stat minier din sud-estul țării), care coordonează operațiunile de salvare. Cel mai recent raport, publicat joi, raportase 110 morți.

Majoritatea celor morți și dispăruți lucrau în mina Corrego do Feijao, aparținând grupului Vale, și mulți luau prânzul în cantina companiei, una dintre primele structuri afectate de dezastru.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Bolsevism 2.0

Acum 5 ani

Nu e in regula... chestia asta nu e buna pentru bugetul Romaniei. Daca-i darama casele jupanului Dragnea... va trebui sa muncim mai mult, sa aiba ce fura sa-si faca altele !...mai trainice, anti baraj.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus