Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cazan îi regretă pe Năstase, Hrebenciuc și Sârbu. ”Știam că au carte și că în domeniile lor erau profesioniști”

Cazan îi regretă pe Năstase, Hrebenciuc și Sârbu. ”Știam că au carte și că în domeniile lor erau profesioniști”

Deputatul liberal Mircea Cazan susține într-o declarație politică că actualii lideri ai PSD întrec orice măsură și că față de vechii social-democrați, aceștia sunt inculți, incompetenți și imaturi. ”Constat că pe zi ce trece, ajung să “regret” lipsa PSD-știlor de altă dată. Erau comuniști cu școală și educație comunistă, știam că sunt comuniști, știam că sunt pregătiți la Ștefan Gheorghiu, știam că au carte și că în domeniile lor erau profesioniști. Era vechea clasă politică a lui Iliescu, Năstase, Hrebenciuc, Michi Spagă, Ilie Sârbu, Ioan Rus etc. Când au plecat de la putere, ne-am făcut cruce și am zis DOAMNE AJUTĂ! Țara aceasta va merge pe un alt drum, mai bun, European. A venit noua clasa politică, mai tânără, formată din PSD-iștii  Victor Ponta, Dan Șova, Nicolaie Bănicioiu, Liviu Pop etc. care erau școliți de înaintașii lor, de comuniștii de dinainte de 1989 și credeam că nu mai pleacă de la guvernare. Au plecat și ne-am făcut din nou cruce, sperând la ceva mai bun pentru aceasta țară. Liviu Nicolaie Dragnea, împreună cu guvernul Dăncilă, au întrecut orice măsură, facându-ne să exclamăm “Unde sunt PSD-istii de altă data”. Incompetența, analfabetismul, minciunile si imaturitatea actualilor ministri PSD te fac să te gândesti că România e pe cale să devină o țară din lumea 3-a”, susține Cazan în declarația politică.

Liberalul îl dă drept exemplu pe sibianul Bogdan Trif, ministrul Turismului. ”Dau exemplu, ministrul Turismului, care își ascunde lipsa de performanță, jignind, fără să țină cont cine este: președintele României, parlamentari, președintele Consilului județean sau primar al unui municipiu. Imaturitatea politică și atmosfera creată de președintele lor corupt Liviu Nicolaie Dragnea, îi fac pe unii miniștrii să piardă contactul cu lumea reala. O Românie fără buget, o Românie fără invesții, o Românie fără locuri de muncă, o Românie bolnavă fără servicii medicale, o Românie fără investiții în educație”, a mai scris Cazan.

Deputatul a făcut și un rezumat al ”competenței” unora din miniștrii PSD: ”O  Românie unde Prim-ministrul actual a pierdut alegerile pentru a fi primar într-un  orășel cu 11.000 de locuitori; O Românie unde Presedinta ANAF-ului a picat de cinci ori examenul pentru a fi inspector la o direcție din cadrul ANAF; O Românie unde Ministrul Apărării s-a sustras de la efectuarea stagiului militar (care era obligatoriu când a terminat el liceul); O Românie unde Ministrul Sportului a picat de două ori examenul de titularizare pentru a fi profesor de sport. Aceasta este România de astăzi condusă de Dragnea si suita sa de incopetenții. Și culmea, România, deține si președinția Consiliului Uniunii Europene”, a mai scris Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Silberpfeil

Acum 5 ani

Da' pe Niculae Cerveni si Radu Campeanu nu-i regretati?Eu da.Ati ajuns toti liberalii sa nu mai miscati in front in fata PDL-istilor,aia care va porcaiau zilnic cind erati in concubinaj cu PSD.Ati uitat?Eu nu.Daca va ofera PSD-ALDE guvernarea saptamina viitoare sunteti in buda!
Raspunde

Gore

Acum 5 ani

Bai Cazane.... cam tarziu te trezesti. Mai tot timpul vorbesti ultimul, nefacand alceva decat sa repeti dupa altii....mare descoperire. Dar tu, tu Mircea cu ce te-ai remarcat pe la capitala? De cate ori ai vorbit in plen? Ce initiative ai luat? Ce legi ai initiat? Las-o balta....cazi in derizoriu. Si eu zic acelasi lucru despre tine: bine ca pleci, sper ca nu mai candidezi pe aici....tu si altii ca tine, asta daca nu cumva PNL-ul nu vrea sa se trezeasca ....altfel ramane mult sub USR!!!! ALO PNL: sibienii nu sunt prosti....
Raspunde

///

Acum 5 ani

Daca aveau carte, au avut si parte!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus