Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

FC Hermannstadt a adus la Sibiu un fotbalist de națională. „E singurul club care m-a dorit cu adevărat”

FC Hermannstadt a adus la Sibiu un fotbalist de națională. „E singurul club care m-a dorit cu adevărat”

Clubul sibian FC Hermannstadt a prezentat vineri seara un nou jucător de națională, care îl va înlocui pe fundașul dreapta accidentat Gabriel Company Vives. Este vorba despre Alexandru Mățel, transferul căruia „a fost rezolvat astăzi”, după cum a anunțat președintele clubului.

„Vreau să-l prezint pe noul nostru jucător, Alexandru Mățel. Este un transfer pe care l-am rezolvat astăzi. Ne bucurăm foarte mult că am reușit să-l convingem să vină în mijlocul nostru. Considerăm că este un plus pentru noi, un jucător pe care nu mai are rost să-l prezentăm, cunoscut, jucător de echipă națională. Sunt convins că ne va ajuta în ceea ce vom avea de aprcurs în etapele care urmează”, a declarat vineri, 8 februarie, Teodor Birț, președintele FC Hermannstadt, în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul echipei, Vasile Miriuță, i-a urat bun venit în echipă, precizând că își pune speranțe în noul fundaș dreapta. Miriuță a mai adăugat că FC Hermannstadt nu va mai transfera jucători în viitorul apropiat, echipa fiind completă.

„Știm trecutul lui, îl cunoaștem, dar trecutul nu mai contează. E un jucător foarte bun, ne-am dorit un fundaș dreapta după accidentarea lui Company. Ne-am dorit un român. Mă bucur că este aici la noi și sunt sigur că ne va ajuta în îndeplinirea obiectivelor noastre”.
alexandru matel

FOTO gsp.ro

Alexandru Mățel va împlini în luna octombrie 30 de ani. Acesta a venit în Sibiu de la echipa croată Dinamo Zagreb. A debutat în naționala României în anul 2011, jucând 17 mecciuri până în prezent. În anul 2014 Mățel era cotat la 2,5 milioane de  euro.

„Sunt foarte bucuros că mă aflu aici. Îmi doresc să-mi pun cât mai mult amprenta în fiecare partidă, să fiu sănătos și împreună să putem ajunge în play-off. E singurul club care m-a dorit cu adevărat. Mă bucur de această oportunitate și sper să am o evoluție cât mai bună”, a spus Mățel la conferința de presă.

FC Hermannstadt se pregătește de meciul contra FCSB, care va avea loc luni, 11 februarie, pe Arena Națională din București.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

me

Acum 4 ani

Ce are Vives?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus